Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári szertartáshoz milyen ez a ruha?
Joyfunear Ruched Bust Square Neck Bishop Sleeve A-vonalú ünnepi ruha
Csodálatos termékeket fedeztem fel a SHEIN.com-on, gyere, nézd meg őket!
Nekem semmi bajom a sheinnel, szoktam ruhát is rendelni. De ez amit belinkeltél tényleg borzalom egy esküvőre.
Az az én privát véleményem, csak hogy polgári szertartásra furán néz ki a hosszú menyasszonyi ruha. De ez természetesen ízlés kérdése.
Írd be a keresőbe, hogy menyasszonyi ruha, és ennél sokkal jobbakat fog kiadni!
Mondjuk kétesélyes, nekem is volt olyan ruha, amit visszaküldtem, és olyan is, amit rám öntöttek. Szégyen vagy sem, a gyereknek is onnan rendeltem évnyitóra ünneplőt. Az életben nem veszi fel többé, jövő nyárig kinövi, fotón jól mutat. Hazafelé annak rendje és módja szerint le is ette, és komolyan el is gondolkodtam, hogy egyáltalán kimossam-e. 😊
Egy esküvőre? Háááát... Fotón valószínűleg jól mutat, egyszer veszed fel az életben, és nem kell parázni, hogy visszakapod-e a kauciót. Viszont az anyaga olcsó, lehet, hogy nem lesz kényelmes. Egy biztos: időben keress egy varrónőt, aki tud rajta alakítani, ha szükséges.
Nekem tetszik. Az eddigi vásárlók képein is tetszik.
Sima nejlon harisnyával és egy núd magassarkúval gondoltam.
Miért kellene hozzá kiskabát vagy bármi téliesítés? A fűtött házból beülök a fűtött autóba, onnan a parkolóból besétálok a saját hétköznapi nagykabátomban a fűtött épületbe.
Pusztán kíváncsi voltam a véleményekre.
"núd", az:D
Egyszerűbb lett volna leírni, hogy faluvégen lagzi lesz, oda tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!