Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőnk, utána hamar szeretnénk babát. De már most kárál mindenki, hogy túl idős vagyok a babaváráshoz. Foglalkozzak velük?
Bocs az offért, de biztos vagy benne, hogy 4 gyereket fel tudtok nevelni? Mármint ennyi pénzetek van?
Inkább legyen csak , akiknek megtudsz adni mindent, mint 4, akiknek alig tudsz megadni vmit.
Szia!
Ne foglalkozz velük, nem vagy idős hozzá.
Azért hajtja mindenki ezt, mert többnyire 30 év alatt "javasolják" az 1. gyermek megszülését, mert 30 év felett már magasabb a komplikáció kockázata. De ez csak egy nagy általánosság!!! Őbennük meg csak az marad meg, hogy 30 év, utána meg ne szüljön az ember... Nem kell velük foglalkozni, egyik füleden be, a másikon meg ki:)
Ismerősöm 26 volt, mikor elvette a 29 éves párja, és az a csaj anyja még abba is belekötött, hogy jöhetne már az unoka, hiszen a srác mindjárt 30:D:D
Hogy idős vagy-e vagy sem azt döntsd el Te magad!
Amit viszont tapasztalok, hogy a 30-on felül szülő nők és gyerekeik között soha nem lesz olyan viszony, mint egy 20-25 évesen szült nő és gyermeke között. 10-15 év igenis sokat számít. Persze vannak olyan nők akik fiatalosak tudnak maradni és ha közéjük tartozol akkor hajrá! Ha nem akkor is szülj sok-sok babát és legyetek nagyon boldogok!
Mert biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak kapni tőletek és boldogok lesznek.
Mielőtt bárki félreértené nagyon hálás vagyok az anyósomnak, hogy 36 évesen megszülte a férjem, de azt is látom hogy nincsenek olyan viszonyban egymással, mint más ismerőseim. Az anyósom is elmondta, hogy ő már 46 évesen nem vitte pl. a strandra a 10 éves fiát, és még sok hasonló dolgot mesélt. Tisztességesen felnevelte, de azért sok minden kimaradt a gyerekkorából.
Anyám 39 évesen szült, az orvosok halálra paráztatták, hogy vagy szellemi vagy testi fogyatékos leszek. Itt vagyok, élek és egészséges vagyok.
Ahogy valaki írta, a túl korai a tinédzserkor (nem fizikailag, mentálisan, egzisztenciálisan), a túl kései meg 45-50 felett, de ez meg már orvosi szempontból.
Üzenem azoknak a gyökér, tudatlan parasztoknak, akik szerint öreg vagy a gyerekvállaláshoz: 10 év múlva sem leszel öreg hozzá.
Minek pofáznak bele abba, ami nem tartozik rájuk, minek idegelik a kismamát?!
Nem, nem vagy idős, de ezt pont elegen elmondták neked.
A rokonokkal kapcsolatban, nem fogják abbahagyni, amíg nem látják az eredményt: egy édes gügyögő bébi, akit mindenki meg akar zabálni.
Ha szóba kerül, állj fel az asztaltól, és hagyd ott őket, az olyan lesz, mintha ők beszélnének a falnak.
Vagy ha annyira nem zavar a dolog, kénytelen leszel hallgatni, amíg a pici meg nem születik :)
Sok boldogságot, és remélem minél hamarabb összejön a babaprojekt!
A számokhoz, úgyis annyit vállaltok majd, amennyiről úgy gondoljátok, hogy el tudjátok tartani, és képesek lesztek felnevelni, ne hagyd, hogy beleszóljanak, hisz a te életed, a te döntésed!
Ha a 30-on fölüli nők nem szülnének a Világ kihalna!
És ez tény!
Semmi közük hozzá, sem, hogy mikor sem, hogy hányat szeretnétek.
Körbe lehet nézni a sztár világban is hányan szültek 30-on vagy akár 40-en túl!
Ha nekik ment, neked miért ne menne.
Mondd meg nekik, hogy igazság szerint mivel rokonok nekik az lenne a dolguk, hogy minden körülmények között mellettetek álljanak, s nem az, hogy káráljanak.
Ha mellettetek tudnak állni, és veletek együtt várni az élet legszebb pillanatait akkor wellcome, ha nem akkor meg shut up de jó mélyen! Lehet dönteni.
Sok Boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!