Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőnk, utána hamar szeretnénk babát. De már most kárál mindenki, hogy túl idős vagyok a babaváráshoz. Foglalkozzak velük?
Jaj haggyuk már ezt....az egyik túl fiatal a babához meg az esküvőhöz, a másik meg túl öreg. Kinek képzelik magukat ezek az emberek??De komolyan már nagyon érdekel... Nekik van valami táblázatuk hogy ettől eddig jó babát várni és férjhez menni de azon kívül bűn???? Én a helyedben rövidre zárnám a dolgot egy ilyen mondattal: Foglalkozzon mindenki a saját bajával, családjával mert ez innentől kezdve csak és kizárólag a Te és a Férjed dolga!
Másrészt ennél nagyobb baromságot sem hallottam még, hogy 32 évesen öreg vagy a babázáshoz... egyáltalán nem! és már ne haragudj de ha annyira szeretnek téged, akkor inkább örülniük kéne hogy egyáltalán valaha is babát vállalsz. Mert ebben a mai világban ezt már nem sokan engedhetik meg maguknak.
Mindenbe belekötnek a mai "bölcs" öregek.... magasról sz@rni kell rájuk, mert máskülönben nem járhatod a saját utad.
De gonoszak... Az utóbbi két évben eléggé sokan szültek az ismerőseim közül 40 után... Pl a nagynénikém(43 évesen), anya barátnője (45! évesen), meg még sorolhatnám és őket se szólta le a családból valók vagy mások, ezt nem értem. 32 évesen meg szerintem pont jó lenne!
Az unokatesóm 33 éves és nincs gyereke, mert még várni akar vele!, pedig már jó ideje házas...
Szóval szerintem ne hallgass rájuk! :)
Uram atyám!!!
Hát, ezek nem normálisak! Hol lenne már 32 évesen valaki túl idős szülni???
Anyukám 62 éves, én meg 23 vagyok. Nővérem 25. Anyukám próbálkozott korábban, de nem jött össze csak ilyenkor. Na, és???
És a nagymamáinknak a szülei hány évesen szültek? Akkoriban általában 10-12-en is voltak testvérek a családban.
Egy nő általában tizenegy-két-három éves korától negyvennégy-öt-hat-hét-nyolc... éves koráig képes szülni.
Ebből szerintem az a durva, ha valaki 15-16 éves kor alatt vagy 45-46 éves kor felett szül.
Tökéletes korban vagy a szüléshez szerintem.
(Mi is mostanában tervezzük)
Boldog babavárást!:-)
Tudod, van, akinek sosem elég jó semmi. A gyerekvállalás-dolog is ilyen. 30 év alatt azt mondják, hogy "ne akarj még gyereket, fiatal vagy még hozzá, éld ki magad", aztán a 30. szülinapodon hirtelen minden vélemény átfordul az ellenkezőjébe: "jajj, kicsúszol az időből, igazából már most is elég idős vagy", blablabla.
Tényleg nem kell velük foglalkozni. Te 32 évesen mondod azt, hogy nyugodt szívvel vállalnál gyereket, és szerintem ez teljesen rendben is van. Szerintem 20-40 év az, ami ideális a gyerekvállaláshoz, de ez egy személyes vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!