Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőnk, utána hamar szeretnénk babát. De már most kárál mindenki, hogy túl idős vagyok a babaváráshoz. Foglalkozzak velük?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, nyáron lesz az esküvőnk, de már most akármikor jöhetne a baba, örülnénk neki. A csaláűd idősebb nőtagjai (nagynénik, unokatesók) viszont már előre kárálnak, hogy ennyi idősen már túl idős vagyok a babaváráshoz. 32 évesen????? Igyekszem nem foglalkozni velük, tudom, hogy nincs igazuk, de egyre jobban zavar. És amikor elmondom, hogy akár 3-4 gyereket is vállalnánk, akkorjön az újabb sopánkodás, hogy minek ennyi gyerek. Ennyi? Csak 3-4-ről van szó, nem húszról.2010. okt. 31. 10:59
1/38 anonim válasza:
Dehogy vagy idős...ilyen badarságot..
2/38 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy idős a babához. Ne foglalkozz velük, az a lényeg hogy ti mit szeretnétek:)
3/38 A kérdező kommentje:
Én is annak tartom, csak amikor minden hétvégén ezt hallom, egyre jobban unom.
2010. okt. 31. 11:01
4/38 anonim válasza:
Ne haragudj de a rokonaid nem normálisak.
32 évesen nem vagy túl idős, egyáltalán! Sőt, én 26 éves vagyok, 3 hónapjs szültem nekem meg sokan azt mondták "ilyen fiatalon??" Magyarán mindenbe bele lehet kötni...
A gyerekek számával kapcsolatban: mindenki annyit vállaljon amennyit fel tud tisztességesen nevelni, hogy ez 1 vagy 4, semmi köze hozzá senkinek!
Sok boldogságot! És ne figyelj a káráló tyúkokra!
5/38 anonim válasza:
Egyáltalán ne törődj velük.A gyereknél nagyobb örömöt nem lehet kívánni.A feleségem 30 volt mikor az első született,a 2. meg rá 2 évre.Kívánom hogy sikerüljön és sok boldogságot nektek!
6/38 anonim válasza:
39 évesen szültem az első gyerekem és 42 évesen a másodikat!
7/38 anonim válasza:
EGYALTALAN nem vagy idos!!!!!!!!!!!!!!ugyhogy ne hallgass rajuk
8/38 anonim válasza:
Anyukám 32 évesen szült. Dehogy késő, teljesen rendben van, más 49 évesen is szül, és az sem baj, ha el tudja tartani rendesen.
9/38 anonim válasza:
Ezt a kérdést nézegesd kicsit:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A bunkó válaszokkal ne foglalkozz, nem az a lényeg.
10/38 anonim válasza:
Én egy elég türelmes ember vagyok, de a helyedben egy hétvégén, mikor megint előjönnek a dologgal, elég határozottan elmondanám a véleményem nekik a dologról és tisztáznám velük a dolgokat. Ha megsértődnek, hát sértődjenek!! Véleményt mindenki nyilváníthat, de ez már azért sok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!