Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom ott tarja az eskuvojet ahol a mienk lesz. Es elore hozta. Szerintetek gaz ha nem megyek el?
Pedig tényleg csak nyerhetsz vele. Én voltam a túl oldalon. Jó pár éve volt az esküvőnk, szuper volt. Most újra lagzi lesz a családban és annyira tetszett nekik a miénk, hogy ugyanoda tervezik, elkérték a dj, kaja szolgáltató elérhetőségeit is. Másolják, mert jó volt. Kicsit sem bánt, mert az én élményemet nem veszi el, nekik meg kevesebb kereséssel lesz jó zenéjük.
Te is higgadj le és vedd dicséretnek.
Te jó ég! Miért kellene egy évnek csak rólad szólni? Mert házasodsz? Nagy cucc...
Én speciel szintén azon a véleményen vagyok, hogy legalább megnézed, milyen a helyszín, és mire kell odafigyelni.
Én amúgy fővárosi vagyok eredetileg, férjemmel egy másik ország fővárosában éltünk, de mégis vidéki esküvő lett, adminisztratív okokból (ott kaptunk akkorra időpontot, amikorra szerettünk volna, illetve nem akartunk"futószalag" esküvőt, ahol kb fél óra alatt ledaràlja a polgármester a szöveget de közben meg már kinn toporog a következő násznép). Na itt kb két lagzis helyszín közül lehetett választani, és az egyik már foglalt volt (távolabbi hely nem volt opció mert nem akartunk mindenkit egy-két órán át autóztatni az éjszaka közepén). Kb toronymagasról letojtam volna, ha épp egy barátnőm vagy családtag is oda szervezi, sőt örültem volna neki, mert így csak annyit tudtunk tenni, hogy elmentünk egy próbaebédre, mielőtt foglaltunk, hogy biztosan minden rendben lesz-e.
De ha már itt tartunk és a barátnőd valóban versengeni akár, akkor gyerekes, de abszolút nem kevésbé, mint te, aki azon nyíg, hogy egy évig neki kell lenni a középpontban és ő már lestipistopizta a helyet... Tiszta óvoda, komolyan.
Ha valaki tényleg a barátnőm, akkor ilyenen nem akarok fel és örülök a boldogságának.
Ha meg nem, akkor nem igazi barát. De akkor nem is kell elmenni az esküvőre, legyenek ott olyanok, akik tényleg örülnek nekik. Persze ezek után ti se lepődjetek meg, ha nálatok is lesz, aki visszamondja (pl az említett barátnő, én se mennék ez esetben a helyébe a tiédre).
Inkább örülj annak, hogy az övé lesz előbb, így lesz arra lehetőséged, hogy jobb dekoratőrt keress, egészen máshogy dekoráltasd az asztalokat, az egész termet, hívhatsz másik zenekart és nem is fognak emlékezni az övére, annyira szép lesz a tiéd. Én így állnék hozzá.
Itt nézd meg, hogy mennyire sokféle lehet a dekoráció és mennyire megváltoztatja az egész helyszínt. Kattints és görgess lefelé:
Férfiként egy párhuzamos univerzumban:
"Géza, tök jó helynek tűnik ez a mulató, ahol két év múlva az esküvőd lesz. Szerintem jövőre én is ide szervezem az esküvőmet."
"Király Sanyi, jó választás! Örülök, hogy szerinted is jó hely, már alig várom"
Vége
Tipikus cicaharc, ostoba libák között... Akik közül legalább az egyik azt hiszi magáról, hogy az ő esküvője aztán a világ közepe. Jó, hogy nem áll le az egész ország emiatt.
És ezeket a hisztis nőket elveszik.
A barátnőmnek a lagzija egy héttel a miénk után volt megtartva.
Meg sem fordult a fejemben, hogy ez miatt nehezteljek rá, örültünk egymás boldogságának.
Sőtt, a fátylam utána odaadtam neki, ő is azt viselte!
/Most hagyok időt, hogy magadhoztérj és emészd./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!