Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számit lustának egy férfi ha nincs munkahelye és a felesége tartja el, de ha a nő nem dolgozik és a férfi tarja el az rendben van?
Miert van ez a kettos merce?
Ne ertsetek felre, van munkam, tobbet dolgozok es keresek mint a felesegem de ezt egyszeruen nem ertem, hogy miert itelnek el egy ferfit ha nem dolgozik vagy ha nem keres jol.
Ha a no pl mernok es van eleg penz akkor a ferfi is megtudja csinalni a hazimunkat meg a hazkoruli teendoket.
Tegyuk fel a gyerekek nem kicsik mar vagy nincsenek is.
Egyik kollegam nyugdijas katona es viccesen megjegyezte hogy a felesege nem engedte hogy csak otthon legyen, ugyhogy teljes allasban dolgozik.
#1: ez nem igaz.
Kerdezo, a kornyezetemben mostanaban ket olyan eset is volt, hogy a szoptatos idoszak utan apuka volt otthon a gyerekkel, mert anyuka jobban keresett es magasabb beosztasban volt.
De altalaban a no jobban kereso, vagy a ferfi rosszabbul kereso part valaszt. (ne menjunk bele, hogy a tyuk vagy a tojas...)
Nem lustának számít, hanem lusta. Nagyon sok férfi nem tud főzni, nem szokott házimunkát végezni, nem tölt minőségi időt a gyerekeivel. Ezen nem változtat az, ha nincs munkahelye.
Amelyik férfi gond nélkül rendben tartja a lakást, minden este főtt ételt tesz az asztalra a családnak, leül leckézni a gyerekkel, és nem a feleségnek kell még ezt is a napi munka mellett, az nem lusta, és nem fogja piszkálni a felesége se, ha úgy egyeznek meg, hogy ő dolgozik, és a férj marad otthon.
Én egyik verziót se helyeslem.
Ha katonaként vagy rendőrként megy nyugdíjba, az más, de ha elég a nyugdíj, akkor találjon ki valami hobbit magának, hogy ne hülyüljön el idő előtt.
A kérdés az, hogy miért foglalkozol ezzel? Miért foglalkozol azzal, ha mások ítélkeznek? Miért nem inkább magadra figyelsz, hogy te ne kövesd el az ő hibájukat?
Ha megkapnád a választ erre a kérdésre, bármiben megváltoztatná az életedet? Mert szerintem nem. Csak elcseszel egy csomó időt és energiát az ilyen hülyeségeken való agyalással.
szerintem az sincs rendben, ha egy nő semmit sem dolgozik. ha annyira jól állnak, önkénteskedjen, de az állandó otthoni pitschameresztés nem egészséges.
egy esetben elfogadható számomra, hogy a férfi otthon legyen: ha a nő szülés/szoptatás után visszamegy dolgozni, és apa marad otthon a gyerekkel.
Én valahogy úgy képzelem, hogyha egy nő otthon van, akkor legalább a házimunkát megcsinálja, főz, gyerekekkel foglalkozik, ilyenek. Ha egy férfi otthon van, azt úgy képzelem el, hogy lóf aszt sem csinál, csak mondjuk a gép előtt ül, vagy tévézik, vagy a hobbijával foglalkozik :D Pedig én is férfi vagyok.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!