Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A baratnom ott tarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom ott tarja az eskuvojet ahol a mienk lesz. Es elore hozta. Szerintetek gaz ha nem megyek el?

Figyelt kérdés
Jovo nyaron lesz az eskuvonk, a helyszinunk mar megvan. Szervezgetjuk is szepen lassan, eleg nagy eskuvore keszulunk. A baratnom bejelentette, hogy ok most augusztusban hazasodnak es azt a helyszint valasztottak amit mi. Eddig nekik ez szoba sem jott, illetve jovore terveztek az eskuvot. Ugy erzem, hogy direkt elottunk akarjak megtartani.. nem erintett jol a dolog, es nemszeretnek arra a helyszinre menni bulizni ahol jovore a mi eskuvonk lesz. Igazabol a mi eskuvonkon szeretnek ott eloszor bulizni. Nem szeretnem hogy barmilyen rossz elmenyem legyen bennem a hellyel kapcsolatban. Ez mennyire megérthető? Valahogy rossz erzessel toltene el ha elmennek .
máj. 30. 10:35
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
76%
Mi is elmentünk személyesen többször is az esküvőnk helyszínére, mert sok mindent kellett egyeztetni. Tudom, ez nem ugyanaz, mintha ott lagziznál, de annyi idő telik el a két esküvő között, hogy nem fogja befolyásolni az élményedet.
máj. 30. 21:08
 32/51 anonim ***** válasza:
29%

28 hogy miért? Mert ha az a helyzet amit vázoltál, normális ember nem barátkozik ilyen mentalitású emberkékkel, utána meg sír a gyakorin. Ha velem allandóan verseng valaki az nem a barátom. Ilyenekben azok vesznek részt akik maguk is ugyanolyanok és állandóan egymást akarják túlszárnyalni.

Egyébként nem értem miért kéne az egész évnek a kérdezőről szólnia..ilyet nem is hallottam még.

máj. 30. 22:34
 33/51 anonim ***** válasza:
72%

Simán lehet hogy tényleg versengő típus aki alád akar tenni, de akkor meg minek barátkozol vele úgy egyáltalán?

Gyerekes ez az egész hiszti. Kb senkit nem érdekel sem a te, sem az ő esküvője. Jó esetben legalább a házasulókat és az örömszülőket igen, rossz esetben csak a menyasszonyt.

máj. 30. 23:02
 34/51 anonim ***** válasza:
57%
33 ezt momdom én is..de ezek szerint a kérdező is hasonló, csak most őt licitálták túl
máj. 31. 14:05
 35/51 anonim ***** válasza:
78%

"Nehogymar rolam szoljon es az oromomrol ez az ev, ami a keszulodessel telik"

🤣🤣🤣🤣

Ne haragudj, de kicsit túlgondolod egy esküvő jelentőségét. Valójában rajtad, a férjeden meg a szüleiden kívül senkit nem igazán érdekel, max. úgy vannak, elmennek bulizni egy jót, de ennyi. Ez az év max. neked szól rólad, mindenki más pont tojni fog rá, max. illemből érdeklődik, másoknak ez csak egy lagzi a sok közül.

Hidd el, volt már lagzim és én is voltam párszor, eltelik pár év és te is alig emlékszel már rá, nemhogy más. Ez nem egy verseny, hogy kinek kell hamarabb meghàzasodnia, őszintén, szerinted kit érdekel, hogy te vagy Juli megy-e hamarsbb férjhez😌

máj. 31. 14:42
 36/51 anonim ***** válasza:
18%

De uristen nem a hamarabb ferjhez menesrol van szo...

Arrol van szo, hogy kitalalt egy helyszint es, hogy kb ugy hiresuljon el a dolog h a baratnoje milyen jo ehlyszint valasztott es a kerdezo meg utanozza.

Amugy en nagyon bosszuallo tipus vagyok, direkt elorebb hoznam az oveknel!;) hadd fojjon a levebe

máj. 31. 14:52
 37/51 anonim ***** válasza:
76%
De mi abban az utánzás, hogy neki is az a hely volt szimpatikus? Nem értem. Mikor az én barátnőm férjhez ment, én is gondoltam arra a helyszínre esküvői helyszímként, szimplán mert tetszett.
máj. 31. 15:06
 38/51 anonim ***** válasza:
83%
37 na ez az..főleg olyan helyen mint pl a szülővárosom,ahol kb 3 normalis hely van és ennyi. Mondjuk én ismertem olyan nőt hogy ha a tesója f.ngott egyet neki is kellett, kb ilyen szinten utánozta de ugye testvért nem választ az ember barátot meg igen..
máj. 31. 19:42
 39/51 anonim ***** válasza:
24%
37. Es elore is hozattad, hogy neked hamarabb legyen ott mintha te otleted lett volna a helyszin?:)
máj. 31. 20:33
 40/51 anonim ***** válasza:
32%
Gondolom vannak kozos ismeroseik, Facebookon nyilvan minden fent lesz
máj. 31. 20:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!