Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom ott tarja az eskuvojet ahol a mienk lesz. Es elore hozta. Szerintetek gaz ha nem megyek el?
Én nem értem a problémát. Nem egy héttel tartja a tied előtt, hanem 1 évvel. Azt sem hiszem, hogy a te vendégeid ugyan azok lesznek, mint a barátnőd vendégei, hogy másodjára, már unalmas legyen nekik.
Neked meg külön jó, tét nélkül kipróbálhatod a helyszínt. Ha van valami gebasz, akkor már tudni fogod, hogy a te esküvődön mire figyelj, vagy ha esetleg valami nagy gáz van a hellyel, akkor még tudsz keresni másikat.
Lehet ebbe mindenfélét belelátni, meg megsértődni, de olyan felesleges.
Őszintén nem értem a problémát.
Valószínűleg rajtatok kívül még több száz pár tartja ott az esküvőjét. Ez nem a te kastélyod. Semmi taplóság nincs a barátnő viselkedésében.
Ahogy a 3-as is írta, legalább fel is tudod jobban mérni a helyszínt, pl. hogy náluk túl szorosan voltak a székek pakolva és nem fértetek el, kevés wc van ennyi főre, többször kell szellőztetni, mert levegőtlen a terem, vagy akármi.
Látom ez megint az a helyzet, hogy te igazából már eldöntötted, csak jól esett volna, ha kicsit mások is szidják a csajt, hogy mekkora szemét r_banc.
Szerintem engedd el ezt a sértettséget, mert csak magadnak ártasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!