Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A baratnom ott tarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom ott tarja az eskuvojet ahol a mienk lesz. Es elore hozta. Szerintetek gaz ha nem megyek el?

Figyelt kérdés
Jovo nyaron lesz az eskuvonk, a helyszinunk mar megvan. Szervezgetjuk is szepen lassan, eleg nagy eskuvore keszulunk. A baratnom bejelentette, hogy ok most augusztusban hazasodnak es azt a helyszint valasztottak amit mi. Eddig nekik ez szoba sem jott, illetve jovore terveztek az eskuvot. Ugy erzem, hogy direkt elottunk akarjak megtartani.. nem erintett jol a dolog, es nemszeretnek arra a helyszinre menni bulizni ahol jovore a mi eskuvonk lesz. Igazabol a mi eskuvonkon szeretnek ott eloszor bulizni. Nem szeretnem hogy barmilyen rossz elmenyem legyen bennem a hellyel kapcsolatban. Ez mennyire megérthető? Valahogy rossz erzessel toltene el ha elmennek .
máj. 30. 10:35
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
43%
Igazából itt ez a furcsa,hogy előre hozta és ugyanott tartja ahol ti. "Furcsa" egybeesés:(
máj. 30. 10:44
 2/51 anonim ***** válasza:
28%
En ezekutan nem mennek el..hat direkt elorehozta basszus..
máj. 30. 10:58
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a problémát. Nem egy héttel tartja a tied előtt, hanem 1 évvel. Azt sem hiszem, hogy a te vendégeid ugyan azok lesznek, mint a barátnőd vendégei, hogy másodjára, már unalmas legyen nekik.

Neked meg külön jó, tét nélkül kipróbálhatod a helyszínt. Ha van valami gebasz, akkor már tudni fogod, hogy a te esküvődön mire figyelj, vagy ha esetleg valami nagy gáz van a hellyel, akkor még tudsz keresni másikat.

Lehet ebbe mindenfélét belelátni, meg megsértődni, de olyan felesleges.

máj. 30. 11:12
 4/51 anonim ***** válasza:
97%
És ez miért baj? Nem az lenne rosszabb, ha közelebb lenne egymáshoz a két esküvő? Ha előrehozták, hát előre hozták. Nekem előbb jutna eszembe, hogy terhes és azért kell kapkodni, minthogy velem akar kicseszni. Nem körülötted forog a világ.
máj. 30. 11:15
 5/51 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem akarsz ugyanott lenni kétszer, akkor keressetek másik helyszínt...És igen ,gáz emiatt lemondani egy barátságról. Ezek szerint ennyit ér neked a barátság és mindezt egy esküvői helyszín miatt... Csak sajnálni tudlak, hogy ennyire egoista vagy.
máj. 30. 11:20
 6/51 A kérdező kommentje:
Én keressek masik helyszint? Ne haragudj, de kivan fizetve az eloleg. Egy kastelyrol van szo. Es neki mar csak szerdai napra volt hely, mert ugye nem foglaltak elore. Itt nem gondolom, hogy en vagyok a taplo.
máj. 30. 11:30
 7/51 anonim ***** válasza:
96%

Őszintén nem értem a problémát.

Valószínűleg rajtatok kívül még több száz pár tartja ott az esküvőjét. Ez nem a te kastélyod. Semmi taplóság nincs a barátnő viselkedésében.

Ahogy a 3-as is írta, legalább fel is tudod jobban mérni a helyszínt, pl. hogy náluk túl szorosan voltak a székek pakolva és nem fértetek el, kevés wc van ennyi főre, többször kell szellőztetni, mert levegőtlen a terem, vagy akármi.

máj. 30. 11:37
 8/51 anonim ***** válasza:
93%

Látom ez megint az a helyzet, hogy te igazából már eldöntötted, csak jól esett volna, ha kicsit mások is szidják a csajt, hogy mekkora szemét r_banc.

Szerintem engedd el ezt a sértettséget, mert csak magadnak ártasz vele.

máj. 30. 11:38
 9/51 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem mi bajod. Én még örülnék is neki, hogy tesztelhetem a helyszínt az én esküvőm előtt. Felnőtt fejjel megsértődni ezen, már ne is haragudj… Ha ezért nem mész el, én a barátnőd helyében szóba sem állnék veled többet.
máj. 30. 11:43
 10/51 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg nem tudom hol éltek,lehet elérhető közelségben ez a legszebb hely ami sokaknak tetszik. Én kisvarosbol szarmazom kb az emberek ugyanazon a 3 helyszinen hazasodnak,mégsince ebből sértődés...
máj. 30. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!