Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A baratnom ott tarja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnom ott tarja az eskuvojet ahol a mienk lesz. Es elore hozta. Szerintetek gaz ha nem megyek el?

Figyelt kérdés
Jovo nyaron lesz az eskuvonk, a helyszinunk mar megvan. Szervezgetjuk is szepen lassan, eleg nagy eskuvore keszulunk. A baratnom bejelentette, hogy ok most augusztusban hazasodnak es azt a helyszint valasztottak amit mi. Eddig nekik ez szoba sem jott, illetve jovore terveztek az eskuvot. Ugy erzem, hogy direkt elottunk akarjak megtartani.. nem erintett jol a dolog, es nemszeretnek arra a helyszinre menni bulizni ahol jovore a mi eskuvonk lesz. Igazabol a mi eskuvonkon szeretnek ott eloszor bulizni. Nem szeretnem hogy barmilyen rossz elmenyem legyen bennem a hellyel kapcsolatban. Ez mennyire megérthető? Valahogy rossz erzessel toltene el ha elmennek .
máj. 30. 10:35
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
61%

Én értem,hogy mire gondol az író. Valószínűleg a barátnő versengő alkat,aki mindenből versenyt csinál.Amennyiben ez így van és máskor is ilyen volt,akkor nemhogy az esküvőre nem mennék el,hanem le is építeném a "barátságot".

Nekem ez nem kimondottan a helyszínről szólna,hanem arról,hogy ismét versenyt "hirdet".

máj. 30. 14:17
 22/51 anonim ***** válasza:
88%

Vicces vagy, kérdező. Az nem merült fel benned, hogy a "barátnőd" és a vőlegénye számára nem te és az esküvőd körül forog a világ? Nem lehet, hogy banki hitel, terhesség vagy ilyesmi miatt hozták előbbre, nem azért, hogy téged bosszantsanak?

"nehogymar rolam szoljon es az oromomrol ez az ev" :D ÉV? Egyetlen egy napot kapsz, ami a rólad szól. Az esküvőd napját. Ahogyan a másik menyasszony is. Vagy egész évben ne is menjen férjhez egyetlen ismerősöd sem, mert te házasodsz? Ha nem tetszik, ne menj el, válassz másik hlyszínt, és/vagy hisztizz kedvedre...

máj. 30. 15:08
 23/51 anonim ***** válasza:
80%
Fölös ez a harc a másikkal szemben. Elmész, megnézed, ott vagy, legalább leteszteled, hogy a tiéteken mire kell figyelnetek jobban. Ennyi.
máj. 30. 15:23
 24/51 anonim ***** válasza:
84%

Jézus gyere le!

Úgy csinálsz, mintha a vőlegényedet nyúlta volna le kb.

máj. 30. 15:39
 25/51 anonim ***** válasza:
93%
Tehát innentől kezdve egy teljes évnek rólad kell szólnia meg a készülődésedről…Értem 😅🤡
máj. 30. 15:51
 26/51 anonim ***** válasza:
92%

Nehogymar rolam szoljon es az oromomrol ez az ev, ami a keszulodessel telik.

Picit túlgondolod, királylány.

máj. 30. 16:29
 27/51 anonim ***** válasza:
9%

Hat de ez Nem is baratno!!!

Versengeni probal vele egyertelmu..mi van itt az emberekkel? Gondolom magukbol indultak ki, nagyresze ellopta mar mas otletet..

máj. 30. 18:32
 28/51 anonim ***** válasza:
23%

Aki szerint ez nem versengés,az miért gondolja ezt? Nekem világos a sztori. Kérdező elkezdte mesélni,hogy mikor és hol lesz az esküvő.Barátnő vérszemet kapott,gyorsan neki is ott lesz,de már előbb.

Felettébb furcsa véletlen,hogy nekik is pont ott lesz. A mai világban már kb. bárhol lehet esküvőt tartani, rogyásig van az ország helyszínekkel, még az utolsó utáni lepukkant valamit is kiadják,mint esküvői helyszín,de kulturáltból is van több tucat minden megyében.( Tudom,mert nekünk most lesz a nyáron,annyi helyszín van,hogy győződ mindet végigkérdezni). Szóval hacsaknem valami tanyavilágban éltek az ország szélén,akkor biztosan lett volna még egy legalább hasonlóan jó opció.

máj. 30. 19:39
 29/51 anonim ***** válasza:
0%
*győzd
máj. 30. 19:40
 30/51 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem rontana a te esküvőd élményén az a tény, hogy ott már buliztál előtte :)

Attól a te esküvődön úgy fogod érezni, hogy először jársz ott, csak mint a vendégeid. Hidd el, 1 év után már rég ki fog kopni a barátnőd esküvőjének élménye, nem fog zavarni semmiben, magatokra fogsz figyelni.

máj. 30. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!