Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Felkérték a lányomat koszorúslánynak, 8 éves. Tény, hogy nem egyeztettem a menyasszonnyal, de ő se keresett azügyben, hogy milyen legyen a ruhája. Találtam egy gyönyörű világos, krémszínű(?) ruhát, megvettem. 2 nap múlva esküvő, most került szóba a ruha és írta, hogy "de ugye nem fehér vagy annak árnyalata"? Most erre mit mondjak? Nem fehér, de annak árnyalata, képet is küldtem neki. De most változatassak a ruhán? Utolsó pillanatba rohangáljak új ruhát nézni? Tudom arról, hogy nem illik a fehér ruha, de azt hittem csak felnőtteknek vonatkozik. Ha a keresőbe is beírjuk, hogy koszorúslány ruha vagy gyerek ruha esküvőre egy csomó fehér ruhát ad ki. Őszintén szólva nem akarok már költeni, nem vet fel a pénz. Így is sok pénzbe kerül az esküvő nekünk.
2023. okt. 12. 21:43
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Na sikerült szereznem egy rózsaszín ruhát, jobb a békesség, menyasszony boldog, mindenki boldog. Nekem mondjuk jobban tetszett az eredeti ruha, sokkal letisztultabb, de ez van.

Azért az érdekelne, hogy miért lennék momzilla, mert vettem egy elegáns ruhát a lányomnak, ha már koszorúslány. Vagy szerinted melegítőben küldjem legközelebb, nehogy véletlenül túl csinos legyen? Elismerés, hibáztam, hogy nem kérdeztem rá előbb, de ezt a "momzillázást" kísérem magamnak.

2023. okt. 13. 12:38
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem te hibáztál, hanem a menyasszony, de ez már mindegy.
2023. okt. 13. 12:57
 33/41 anonim ***** válasza:
87%

Az én lányom a húgom esküvőjén fehér ruhában volt, 1,5 éves volt akkor.

A lőtéri döglött kutyát nem zavarta, húgomék még fotózkodtak is vele.

2023. okt. 13. 16:30
 34/41 anonim ***** válasza:
92%

nálunk az ilyen picik direkt fehérben vannak, ők a "kismenyasszonyok"

Én anyukaként biztosan egyeztettem volna, de ez már mindegy. A menya helyében meg biztos, hogy mondtam volna, mit nem szeretnék. Sztem ezt mind a ketten elszúrtátok, de tök jó, hogy megoldottad. Én elvinném a másik ruhát is, vacsi után úgyis át szoktak öltözni a koszorúsok is

2023. okt. 14. 08:43
 35/41 anonim ***** válasza:
24%

Akik nem értik miért nem beszélt vele hamarabb a menyasszony: gondolom az pont mindegy neki hogy rózsaszín, sárga, kék vagy hupikek ruhában lesz a gyerek, de evidensnek gondolta hogy nem fehér. Ami amúgy valóban evidensnek kellett volna lennie.

Ez a ruha amit a kérdező belinkelt valóban nagyon hasonlít az átlagos menyasszonyi ruhák színéhez nem is értem mi járt a fejében amikor ezt választotta. Pláne hogy a 8 éves azért már nem olyan kicsi hogy ki se látszik az asztal mögül..

2023. okt. 15. 17:31
 36/41 anonim ***** válasza:
84%
igen 35-ös, katasztrofális lett volna.
2023. okt. 15. 17:37
 37/41 anonim ***** válasza:
13%
#36 nem lett volna katasztrófalis csak nem illik. Abból se lesz katasztrófa ha oda állítok egy temetesre farmer rovidnadragban meg türkiz trikóban, mégse illik. Alap intelligencia megtisztelni az eseményt és az ünnepeltet/vendeglatot/halottat a megfelelő ruhazattal legyen az akár szülinapi buli, akár esküvő, ballagás tök mindegy..
2023. okt. 15. 17:42
 38/41 anonim ***** válasza:
22%
Nem, ez arról szól, hogy a menyasszony úgy interpretálja, hogy ha máson akár egy NYOLC ÉVES KISLÁNYON fehérhez hasonlító ruha van, az ellopja a showt.
2023. okt. 15. 17:45
 39/41 anonim ***** válasza:
86%
35,37, felétek nem illik, felénk meg egyenesen szokás a kicsiket fehérbe, sőt, abroncsos fehérbe öltöztetni
2023. okt. 15. 17:51
 40/41 anonim ***** válasza:
25%

#38 de, pontosan arról szól hogy nem illik.

Egyébként a kérdezőnek is kiadhatta volna hogy megkerdezi. Nekem legalábbis alap lenne hogy ha felkerik erre a lányom akkor felteszem a kérdést hogy milyen legyen a ruha. És ha azt mondják mindegy akkor lehet fehér is. Nem egy agysebeszet.

2023. okt. 15. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!