Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Na sikerült szereznem egy rózsaszín ruhát, jobb a békesség, menyasszony boldog, mindenki boldog. Nekem mondjuk jobban tetszett az eredeti ruha, sokkal letisztultabb, de ez van.
Azért az érdekelne, hogy miért lennék momzilla, mert vettem egy elegáns ruhát a lányomnak, ha már koszorúslány. Vagy szerinted melegítőben küldjem legközelebb, nehogy véletlenül túl csinos legyen? Elismerés, hibáztam, hogy nem kérdeztem rá előbb, de ezt a "momzillázást" kísérem magamnak.
Az én lányom a húgom esküvőjén fehér ruhában volt, 1,5 éves volt akkor.
A lőtéri döglött kutyát nem zavarta, húgomék még fotózkodtak is vele.
nálunk az ilyen picik direkt fehérben vannak, ők a "kismenyasszonyok"
Én anyukaként biztosan egyeztettem volna, de ez már mindegy. A menya helyében meg biztos, hogy mondtam volna, mit nem szeretnék. Sztem ezt mind a ketten elszúrtátok, de tök jó, hogy megoldottad. Én elvinném a másik ruhát is, vacsi után úgyis át szoktak öltözni a koszorúsok is
Akik nem értik miért nem beszélt vele hamarabb a menyasszony: gondolom az pont mindegy neki hogy rózsaszín, sárga, kék vagy hupikek ruhában lesz a gyerek, de evidensnek gondolta hogy nem fehér. Ami amúgy valóban evidensnek kellett volna lennie.
Ez a ruha amit a kérdező belinkelt valóban nagyon hasonlít az átlagos menyasszonyi ruhák színéhez nem is értem mi járt a fejében amikor ezt választotta. Pláne hogy a 8 éves azért már nem olyan kicsi hogy ki se látszik az asztal mögül..
#38 de, pontosan arról szól hogy nem illik.
Egyébként a kérdezőnek is kiadhatta volna hogy megkerdezi. Nekem legalábbis alap lenne hogy ha felkerik erre a lányom akkor felteszem a kérdést hogy milyen legyen a ruha. És ha azt mondják mindegy akkor lehet fehér is. Nem egy agysebeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!