Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
"De nem akarom elrontani a nagy napját. "
Basszus ha ennyitől tönkremegy az élete, akkor mi lesz, ha valódi problémái lesznek?
"De nem akarom elrontani a nagy napját."
Mivel? Azzal, hogy egy 8 éves kislányon krémszinű ruhácska van? Hát, ha ez elrontja a napját, így járt.
Tulajdonképpen magának "rontja el" akkor, nem éppen jó hozzáállás, hogy előtte 2 nappal számonkér téged.
"De nem akarom elrontani a nagy napját."
Kérdező sztem el se kell ilyennek vállalni. A kislányt vidd el valahova szórakozni, programozni. Többet érdemeltek! Te is és a kislány is.
Gondolom tipikus menyaszörny, aki mindenen IS rinyál.
Kölcsönözz neki, ha tudsz, de nyilván nem kell jó képet vágni ehhez. Én a helyedben másoknak is elmondanám az esküvőn a story-t. Hadd égjen az ara pofája :")
Biztos a fehér ruhás 8 éves kislány fogja elvonni róla a figyelmet... atyaég.
Ha az én esküvőmön minden vendég fehérben lett volna, ott se figyelt volna jobban másra senki, mert mindenki tudja hogy ez kinek a bulija. De sose hittem volna hogy valaki egy gyerekre acsarog a ruhája miatt.
Nekem fura, hogy a menyasszony nem egyeztetett veled előre - ha 2 nappal előtte jutott eszébe, onnantól szerintem már késő bánat. Én nem rohangálnék másik ruháért a helyedben (ettől függetlenül dicséretes az igyekezeted és a szándék). Nyilván sok szerveznivalója volt, de ha a koszorúslányok ruhája eddig nem volt prio, ne most találja már ki...
Másrészt: én biztosan küldtem volna neki képet a ruháról vásárlás előtt. Nyilván a gyereket senki nem keveri össze a menyasszonnyal, de annyi szép, vidám szín létezik, én biztosan nem erőltettem volna a fehér és hasonló árnyalatokat (előzetes rábólintás-egyeztetés nélkül legalábbis biztosan, jobb a békesség). Amikor én felkértem a koszorúslányaimat (kicsiket-nagyokat), rögtön kértem, hogy ha megoldható, valamilyen világoskék árnyalatot válasszanak (a stílust, hosszt már rájuk bíztam). Mindegyikük egyeztetett velem, mielőtt megvette.
Voltam koszorúslány felnőttként, de akkor mondjuk egyből rákérdeztem, hogy milyen legyen a ruha, van-e valami kívánság. De ha a menyasszony ezt korábban nem mondta, akkor így járt. Nehogy már egy 8 éves kislány ruhája rontsa el az "ő nagy napját".
Én biztos nem vennék új ruhát, esetleg, amit írtak egy látványos színes masnival fel lehet úgy dobni, hogy ne legyen egyszínű.
Mondjuk ezt úgy írom, hogy menyasszonyként engem az sem zavarna, ha feénőtt lenne krémszinű ruhában az esküvőmön.
Semmit ne csináljál! Ha menyasszonynak színre és fazonra vonatkozó elképzelései vannak, azt nem két nappal az esküvő előtt szokás közölni, sőt, ha komolyan gondolja, akkor ő maga gondoskodik a ruhákról.
Egyébként semmi baj nincs egy krémszínű, gyerekre való ruhácskával. Milyenben kellene lennie, hupililában? Az aztán sokkal szebb, mikor a fehér ruhás menyaszörny mögött valami színes izében parádézik a koszorúslány... Ha Kate Middletont nem zavarta, hogy a testvére fehérben viszi a fátylát, talán a nőnek se lesz baja attól, hogy egy 8 éves gyerek krémszínű virágos ruhában lesz a koszorúslány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!