Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy jó legyen mindenkinek?
Úgy tervezzük, hogy sógroméknál tartjuk a polgári lagzit(február 24-én lesz) , ők lesznek a tanúk is, meg jelenleg náluk lakunk, sajnos.
De a felesége nincs jóba az anyósommal, nagyon haragba vannak.
A polgárira nyilván még hívom az anyosékat is, mivel én nem vagyok haragba.
De sógornőm, (én úgy hívom) azt mondta, hogy anyósunk nem jöhet a házába, de ha anyósoméknál tartanánk, akkor meg ő nem jön el oda.
Mit csináljak, hogy jó legyen? Azért nem akarok ki bérelni semmit. 15 főre..
Köszi a tanácsot
El jönnek mind ketten, csak a kérdés hogy kinél tartsuk.
.
Anyósom azt szeretné, ha nála lenne.
Sogornöm ki jelentette hgoy ő oda nem megy. Nem akarok veszekedést aznap.
Nem tudom mi legyen.
🙄
De ide meg nem jöhet be az anyós...
És a párom meg szeretné, ha az anyja ne csak a hivatalba legyen ott, hanem a vacsorán is.
Az esküvő a párról szól. Kurvára leszarom, hogy ki hova nem jöhet meg hova jöhet be, aki részt akar venni az esküvőm szervezésében, az alkalmazkodjon az én igényeimhez és a a saját idióta hisztijét tolja az én nagy napomon is.
A fszomat sem érdekli, hogy más nője hogy áll az én anyósomhoz. Kibírja.
Menjetek el egy étterembe, és oda azt hívtok, akit jól esik. Így te senkire nem kényszerítesz rá olyat, amit nem akar. Mindenki eldöntheti, hogy elmegy-e. Ha az étterem túl költséges, ki lehet hozni olcsóbban is. Állófogadással, hidegtálakkal, stb. például a helyi művelődési ház termében, ha van ilyen a környéken. Nyáron akár kerti parti jellegű összejövetelt is tarthattok, ehhez is lehet helyszínt és eszközöket bérelni.
Inkább szánnék rá több pénzt, mint hogy önkényesen meghívjak a rokonom házába olyan vendéget, akit ő nem lát szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!