Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csináljak hogy jó legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jó legyen mindenkinek?

Figyelt kérdés

Úgy tervezzük, hogy sógroméknál tartjuk a polgári lagzit(február 24-én lesz) , ők lesznek a tanúk is, meg jelenleg náluk lakunk, sajnos.

De a felesége nincs jóba az anyósommal, nagyon haragba vannak.

A polgárira nyilván még hívom az anyosékat is, mivel én nem vagyok haragba.

De sógornőm, (én úgy hívom) azt mondta, hogy anyósunk nem jöhet a házába, de ha anyósoméknál tartanánk, akkor meg ő nem jön el oda.

Mit csináljak, hogy jó legyen? Azért nem akarok ki bérelni semmit. 15 főre..

Köszi a tanácsot

2023. jan. 27. 11:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hívd meg mindkettőt, ha valamelyik nem jön a másik miatt, az legyen az ő bajuk
2023. jan. 27. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, ez az ő problémájuk. Meccseljék le egymást közt. Ahogy 1-es írja: hívj meg mindenkit. Aki él vele, él, aki nem, azt nagyon sajnálod. Nem tudsz ezzel mit tenni.
2023. jan. 27. 11:40
 3/10 A kérdező kommentje:

El jönnek mind ketten, csak a kérdés hogy kinél tartsuk.

.

Anyósom azt szeretné, ha nála lenne.

Sogornöm ki jelentette hgoy ő oda nem megy. Nem akarok veszekedést aznap.

Nem tudom mi legyen.

🙄

2023. jan. 27. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahol laktok. Nem anyuka dönt. A ti esküvőtök.
2023. jan. 27. 11:44
 5/10 A kérdező kommentje:

De ide meg nem jöhet be az anyós...

És a párom meg szeretné, ha az anyja ne csak a hivatalba legyen ott, hanem a vacsorán is.

2023. jan. 27. 11:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvő a párról szól. Kurvára leszarom, hogy ki hova nem jöhet meg hova jöhet be, aki részt akar venni az esküvőm szervezésében, az alkalmazkodjon az én igényeimhez és a a saját idióta hisztijét tolja az én nagy napomon is.

A fszomat sem érdekli, hogy más nője hogy áll az én anyósomhoz. Kibírja.

2023. jan. 27. 11:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
És ne *
2023. jan. 27. 11:52
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Hogy mindenkinek jó legyen, ne csökkenjen semmi. Üdv Lakatos Emese
2023. jan. 27. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ebben a helyzetben bérelni kéne egy termet, hogy semleges területen ne dirigáljon egyik házigazda sem, hogy kit nem akar beengedni.
2023. jan. 27. 15:12
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Menjetek el egy étterembe, és oda azt hívtok, akit jól esik. Így te senkire nem kényszerítesz rá olyat, amit nem akar. Mindenki eldöntheti, hogy elmegy-e. Ha az étterem túl költséges, ki lehet hozni olcsóbban is. Állófogadással, hidegtálakkal, stb. például a helyi művelődési ház termében, ha van ilyen a környéken. Nyáron akár kerti parti jellegű összejövetelt is tarthattok, ehhez is lehet helyszínt és eszközöket bérelni.

Inkább szánnék rá több pénzt, mint hogy önkényesen meghívjak a rokonom házába olyan vendéget, akit ő nem lát szívesen.

2023. jan. 28. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!