Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem sminkelek az esküvőre, a kontyot is csak anyósom csinálja majd? Én vagyok a menyasszony.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 22:37
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, az a lényeg te mit szeretnél viselni és hogyan érzed jól magad. :) Sok boldogságot!
2/9 anonim válasza:
Mármint kinek a szempontjából gáz? Kiknek akarsz megfelelni, kérdező?
3/9 anonim válasza:
Úgy csináld, ahogy neked jó.
SOk boldogságot!
4/9 anonim válasza:
A te esküvőd, úgy csináldd, ahogy neked jól esik!
5/9 anonim válasza:
Ez az anyósos rész lesz majd a probléma.
7/9 anonim válasza:
Én a sminket nem hagynám ki, mert bajban leszel a fotókkal (muszáj egy kicsi a fényképek miatt), ha csak nem egy vörös hajú szeplős, pirospozsgás, hosszú fekete szempillás egy a millióból természetes szépség vagy akin csak rontani lehet
8/9 anonim válasza:
Sminkelni én sem fogok, mert amúgy sem szoktam. A hajamat csináltatok, de ha pl anyósod elég ügyes ebben, akkor fölösleges emiatt plusz kiadás. Nálunk sajnos nincs ilyen tehetség a családban.
Szóval úgy csináld, ahogy neked jó.
9/9 anonim válasza:
Gáznak nem gáz - azért abba érdemes belegondolni, hogy lesz-e hivatásos fotós... mert olyan képeken a nuku smink nagyon tud sápasztani... szóval ha profi fotókat tervezel, arra nem árt legalábbis egy kis szín az arcodra meg egy kis szempillaspirál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!