Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én már soha se leszek menyasszony?
7 éve vagyünk eggyütt párommal 18hónapja lakunk eggyütt,es van egy 18 hónapos gyerekünk is.
A kerdéshez még azis csatlakozik hogy gyűrűt se kaptam még 😔
Kismamaként azthittem majd a gyűrűt megkapom,hát nem így alakult
Igazat megvalva már egyikbe se igazan reménykedem,gyűrűbe se.
Azthiszem a mi történetünk az amire azt lehet mondani hogyha eddig nem történt meg már később sem fog.
Csak jol esne termeszetesen nekemis,boldoggá tenne.
Látom hogy ismerőseim sorra jegyzik el,esküvő "nevetseges 2 év ismertség után"
Ha beszélunk ŕola az a válasz hogy a pénz miatt nincs.
Nem csak egy szertartast szeretnenk hanem egy normalis eskuvot lakodalommal, egy "színvonalas helyen" tehát nem sátor meg kulturház es társai.
Ez igy x millió ft lenne.
Amég nagyobbak az igényeid mint a lehetőségeitek, addig nem leszel. Es ez párod részéről jogos. Majd ha a két dolog közelít, visszatértek rá.
Vagy mit gondolsz, hogy vegyen föl hitelt, aztán évekig nyögjétek a törlesztést? Elég nagy hülyeség lenne. Mert a mennyasszonytáncból, ajándékokból nem biztos hogy visszajönne, akárcsak a fele is.
Itt a pénz kifogás.
Ha engem nem veszel el a férfi a terhességem legelején, főleg ha együtt élünk, akkor elvetettem.
Lehet a "lagzi" az utca végén található polgári kis irodában, senkit nem kell meghívnunk, néhány tízezer forintnál nem lehet több a polgári esküvő díja.
DE el KELL vegyen SOS. Ha bármi kifogást megemlít, akkor finish.
Tudsz róla, hogy a gyereketek így fattyúnak számít?
Ezért!
Az a helyzet hogy ti már házasság nélkül is túl vagytok mindenen.
A pasi mellett így is úgy is ott vagy mint fix p*nci, van gyerek is, együtt is éltek, ő már nagyon nem fog az esküvőre törekedni, ha anélkül is minden megvan. Kicsit fordított sorrendben haladtatok mint ahogy kellett volna.
Mintha fordítva ülnél a lovon.
Szerintem csak az egyik ok a pénztelenség, a másik inkább az, hogy papír nélkül is túl vagytok már mindenen (megkap mindent a pasi), így nincs már motivációja a házasságra. Házasság nélkül meg egy fokkal könnyebb lelépni, ha majd egyszer esetleg úgy gondolja.
A pénz lehet kifogás is a párod részéről. Már gyerek is van, gyakorlatilag miért venne el? Ezt gyerek előtt kellett volna, legalább őszintén átbeszélni.
De lehet, hogy neked is érdemes lenne lejjebb adni az igényeidből és esetleg kompromisszumot kötni, hogy mennyi pénzetek lenne erre és abba mi fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!