Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Májusban lesz az esküvőm, de addigra már 19 hetes terhes leszek! Mit csináljak? Mire kell odafigyeljek? Menyasszonytáncot tarthatunk? Nem lesz baja a babának?
Igen, sajna az esküvő a fiatal párnak a legfárasztóbb amúgy is. A többiek már írtak az evés, ivás, pihenésről, én inkább arra figyelmeztetnélek, hogy próbáld ne stresszesen kezelni. Legyen valaki, aki azzal foglalkozik, hogy a násznép jól mulasson, ne te aggódj miatta. Ez legyen a TI napotok, úgy csináljátok, ahogy ti szeretnétek, és mindenből csak annyit, am jó esik!
Sok boldogságot, és jó babázást!
Így van, erre kell a vőfély, akkor már ő irányít mindent. Én teljesen nyugodt voltam, mert mindent időben leszerveztünk, előre elgondoltunk, felírtunk, hogy el ne maradjon. A fényképezést előző nap oldottuk meg, így nem volt zsúfolt a nagy nap. Valójában ketten szerveztük, anyumék és a rokonok "csak" a süti előállításában segédkeztek.
És nem szégyen leülnöd, ha szükségét érzed, az a fontos, hogy veletek minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!