Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonytáncot menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonytáncot menyasszonyiruhában vagy menyecskeruhában táncolják?

Figyelt kérdés
Én az elsőt tudom,de már hallottam más verziót is.Hogy is van ez?
2011. júl. 29. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszonytáncot menyasszonyiban, menyecsketáncot menyecskében.Változó kinél mi van.

Nálunk menyecsketánc volt.

2011. júl. 29. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak menyecsketánc van. Azt bordó ruhában táncoltam, felénk az a szokás. Anyósom azóta nem beszél velem, mert az ő családjában a menyasszonyiban szokták a menyecsketáncot...
2011. júl. 29. 19:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat az anyosod egy nagy idiota ha nem beszel veled ezert.
2011. júl. 29. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is így gondolom. A vicces az egészben, hogy ő és anyja mondták csak, hogy a menyecsketáncot a menyasszonyi ruhába kellett volna táncolnom, a rokonság többi tagja meg ott állt, és nem értette, miről beszélnek.

De ez már hónapokkal ezelőtt volt. :)

2011. júl. 29. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

20:09es vagyok. Mellesleg tenyleg semmi logikaja....menyecske tancot menyasszonyi ruhaba...

Es emiatt honapok ota kepes nem beszelni veled.....Istenem...milyen boldogtalan hitvany ember letezik.

Ti aztan jol kezdtetek. Amugy ne vedd szamba, majd elmulik neki, ha meg nem, puffogjon csak magaba.

A parod mit szol ehhez? Nem ebresztette ra az anyjat arra, hogy ez egy milyen nagy mutuj hitvany viselkedes?

2011. júl. 29. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem nagyon keresi a társasát, mert mondtam neki, azt próbálja megértetni az anyjával, hogy nekem kell majd gondoskodnom róla, ha öreg lesz. Apósomtól elvált.

És mi lesz ha gyerek lesz? Akkor sem szól hozzám?

Erre csak annyit mondott, ő nem kíváncsi a mi gyerekünkre, és megnézni sem fogja. Azóta a férjem nem nagyon látogatja, én zavarom el néha, hogy azért mégis csak az anyja, de én nem megyek el hozzá.

2011. júl. 29. 20:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Mifelénk menyasszonyi tánc van. Azaz menyasszonyi ruhában. Utoljára még mindenki táncol a menyasszonnyal. Aztán mikor visszajön piros ruhában, akkor is lehet tánc, ha akarjátok.
2011. júl. 29. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Amit választasz. Nekem pl. elég nagy és drága ruhám volt. A szalonban mondták,hogy is menyasszonytáncra nem igazán alkalmas, ezért én átöltöztem!
2011. júl. 30. 08:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nálunk menyasszonytánc van menyasszonyi ruhában. :) Meg aki akar, újasszonytánc menyecskeruhában. Nekem ez végül nem volt, mert menyasszonytánc közben olyan nagyon kifulladtam, hogy nem kaptam levegőt! :D
2011. júl. 31. 13:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk most szombaton lesz a lagzink, és a szokásostól eltérően nekem piros lesz a ruhám fehér zsinórozással. A ruha kétrészes, felül fűzős. A menyecsketáncot ugyanebben táncolom, de a szoknyát lecserélem rövidebbre, és ugyanolyan zsinórosra. Hagyományőrző esküvő és lagzi lesz.
2011. júl. 31. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!