Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonytáncot menyasszonyiruhában vagy menyecskeruhában táncolják?
Menyasszonytáncot menyasszonyiban, menyecsketáncot menyecskében.Változó kinél mi van.
Nálunk menyecsketánc volt.
Hát én is így gondolom. A vicces az egészben, hogy ő és anyja mondták csak, hogy a menyecsketáncot a menyasszonyi ruhába kellett volna táncolnom, a rokonság többi tagja meg ott állt, és nem értette, miről beszélnek.
De ez már hónapokkal ezelőtt volt. :)
20:09es vagyok. Mellesleg tenyleg semmi logikaja....menyecske tancot menyasszonyi ruhaba...
Es emiatt honapok ota kepes nem beszelni veled.....Istenem...milyen boldogtalan hitvany ember letezik.
Ti aztan jol kezdtetek. Amugy ne vedd szamba, majd elmulik neki, ha meg nem, puffogjon csak magaba.
A parod mit szol ehhez? Nem ebresztette ra az anyjat arra, hogy ez egy milyen nagy mutuj hitvany viselkedes?
Nem nagyon keresi a társasát, mert mondtam neki, azt próbálja megértetni az anyjával, hogy nekem kell majd gondoskodnom róla, ha öreg lesz. Apósomtól elvált.
És mi lesz ha gyerek lesz? Akkor sem szól hozzám?
Erre csak annyit mondott, ő nem kíváncsi a mi gyerekünkre, és megnézni sem fogja. Azóta a férjem nem nagyon látogatja, én zavarom el néha, hogy azért mégis csak az anyja, de én nem megyek el hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!