Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Felkérték a lányomat koszorúslánynak, 8 éves. Tény, hogy nem egyeztettem a menyasszonnyal, de ő se keresett azügyben, hogy milyen legyen a ruhája. Találtam egy gyönyörű világos, krémszínű(?) ruhát, megvettem. 2 nap múlva esküvő, most került szóba a ruha és írta, hogy "de ugye nem fehér vagy annak árnyalata"? Most erre mit mondjak? Nem fehér, de annak árnyalata, képet is küldtem neki. De most változatassak a ruhán? Utolsó pillanatba rohangáljak új ruhát nézni? Tudom arról, hogy nem illik a fehér ruha, de azt hittem csak felnőtteknek vonatkozik. Ha a keresőbe is beírjuk, hogy koszorúslány ruha vagy gyerek ruha esküvőre egy csomó fehér ruhát ad ki. Őszintén szólva nem akarok már költeni, nem vet fel a pénz. Így is sok pénzbe kerül az esküvő nekünk.
Egyeztetni kellett volna korábban, hogy milyen ruhát szeretne, ha neki nem mindegy, de így 2 nappal előtte már nem várható el, hogy újat vegyél, mert neki nem tetszik. Valóban a fehér a menyasszony színe, de azért egy 8 éves gyereknél kicsit más a helyzet, őt senki nem fogja menyasszonynak nézni a ruhája miatt és nem is veszi el róla a figyelmet. Esetleg azt meg lehet próbálni, hogy színes kiegészítővel feldobod, akkor más az összhatás. Pl. valami passzoló szalagból köthetsz egy masnit a derekára, az nem is nagy plusz kiadás. Ha visszaveszik a ruhát, akkor esetleg cseréld ki, de 2-t ne vegyél emiatt, főleg ha anyagilag se nagyon férne bele. A menyasszony se ezzel fog foglalkozni, annyira nem nagy ügy.
12-es, Igen, láttam, hogy nem fehér, de az összes világos, majdnem fehér ruhát is ide szokták venni. Vendégként a krémszínű sem illik, de egy gyereknél szerintem más. Ha azt se illene, nem lenne annyi ilyesmi színű koszorúslányruha, mert senki nem venné.
"Húzza a száját és oké, az ő napja, nem akarok bajt, akkor holnap keresek mást. Csak még plusz ez a költség nem hiányzott."
Hadd húzza. Eddig hol volt? Én biztos nem cserélném le meg verném magam felesleges költségbe. Ha neki is ennyire volt fontos, hogy előtte 2 nappal írt, akkor neked sem kell megszakadni. Ha végképp nem jó ez, akkor nem kell vállalni ennyi. Eleve neki kellett volna ezt megszervezni, együttműködni nem az utolsó pillanatban írogatni. Ha valakinek csak krémszínű ruhája van, hát olyan van. Én még ilyet nem is hallottam ilyen "szervezettségről"....Mikor én voltam koszorúslány, akkor már előtte hónapokkal készültünk, a mennyasszony segítségével, nem előtte 2 nappal!!
2023. okt. 12. 22:35
18/41 anonim válasza:
Én 12-13 éve voltam koszorúslány, akkor voltam 10 év körül, a menyasszony külön kérte, hogy legyen fehér a ruhánk a koszorúslányoknak is. Nagy dolog, ha előre nem szól, akkor ez van.
Kérdező, hát álljon már meg az a lagzis menet, de tényleg. Ha előtte 2 nappal szól, akkor így járt. Az a ruha van, slussz-passz.
2023. okt. 12. 22:39
20/41 A kérdező kommentje:
De nem akarom elrontani a nagy napját. Tény, hogy én is jelezhettem volna neki, csak nekem is sok minden öszejött most, elmaradt. Bennem fel se merült, hogy egy gyerek sem lehet világosban, főleg, hogy nekem ez a stílus tetszik, nem az ilyen habos-Babos színes abroncsos csodák. Úgy tűnik neki viszont az tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!