Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is sokat akarok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.

Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.

2023. aug. 23. 19:25
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
85%
🤣🤣🤣Baszki én ezek után hozzád se mennék... ESKÜSZÖM!😂😂😂
2023. aug. 24. 16:56
 52/59 anonim ***** válasza:
79%
Akkor koszorú helyett virág a frizurájukban a kislányoknak. Win-win. Akinek hosszú, annak egy nagyon szép virágos fonatot lehet készíteni. Akinek rövid, az kaphat egy hajpántot, egyik oldalán néhány virággal.
2023. aug. 24. 17:42
 53/59 anonim ***** válasza:
44%
De nagy a jólét,most komolyan ki nem szarja le hogy kinek mi van a hajában??Az nem kérdés a nődnél vagy anyádnál hogy szürke vagy fehér galambokat röptettek szét??Mert ugye ez is életbevágóan fontos ám.De hogy még téged mint férfit is izgat ez a szánalmas téma hát naaa...
2023. aug. 24. 17:59
 54/59 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Értem én, hogy a kamukérdések kitalálása alapos munkát, koncentrációt, időt igényel. De eddig azt hittem, azért írják ki a trollok, mert ez szórakoztatja őket. Majdnem betű szerint bemásolni egy régebbi kérdést, abban mi a szórakoztató?

2023. aug. 24. 22:41
 55/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értettem akkor nem vonulnak a gyerekek. Én nem tennék rájuk koszorút, esetleg vmi virágos csatolt. Ha kicsik úgyis hamar leszedik. Tavasztündért meg játszanak az ovis farsangon ne egy esküvőn.
2023. aug. 24. 23:48
 56/59 anonim ***** válasza:
100%
54: lassan lecseng a nyar, kezdodik az iskola. Valamivel el kell foglalnia magat az embernek, ha hazajott a nyaralasbol.
2023. aug. 24. 23:50
 57/59 anonim ***** válasza:
90%
Ha van esze nem megy hozzád, ha anyàd így befolyásol és rajtad keresztül belepofáz az esküvőbe..
2023. aug. 25. 00:05
 58/59 anonim ***** válasza:
96%

1. Undorító ez a "nőm" megszólítás.

2. Gáz hogy anyuka beleszol te meg hagyod.

3. Nyilván nem erthettek mindenben egyet, mi sem ertettunk, de ezt úgy oldottuk meg hogy ha volt valami amit kategorikusan NEM akart a másik akkor azt nem eroltettuk hanem ha nem is ertettunk vele egyet de befogtuk a szánkat mert azt akartuk hogy a másik is boldog legyen az esküvőjén. Ezt hívják szeretetnek. Meg érzelmi intelligencianak.

2023. aug. 25. 05:57
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Épeszű ember ilyen kicsi gyereknek nem ad feladatot egy esküvőn.

Lehet, hogy az angol királyi esküvőn jól mutattak a 3-4 éves koszorús gyerekek, de a bivalybasznádi Lilike nagy valószínűséggel a nyálában fog fetrengeni, miközben összeszarja magát az esküvőn.

2023. aug. 25. 19:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!