Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?
Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.
Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Értem én, hogy a kamukérdések kitalálása alapos munkát, koncentrációt, időt igényel. De eddig azt hittem, azért írják ki a trollok, mert ez szórakoztatja őket. Majdnem betű szerint bemásolni egy régebbi kérdést, abban mi a szórakoztató?
1. Undorító ez a "nőm" megszólítás.
2. Gáz hogy anyuka beleszol te meg hagyod.
3. Nyilván nem erthettek mindenben egyet, mi sem ertettunk, de ezt úgy oldottuk meg hogy ha volt valami amit kategorikusan NEM akart a másik akkor azt nem eroltettuk hanem ha nem is ertettunk vele egyet de befogtuk a szánkat mert azt akartuk hogy a másik is boldog legyen az esküvőjén. Ezt hívják szeretetnek. Meg érzelmi intelligencianak.
Épeszű ember ilyen kicsi gyereknek nem ad feladatot egy esküvőn.
Lehet, hogy az angol királyi esküvőn jól mutattak a 3-4 éves koszorús gyerekek, de a bivalybasznádi Lilike nagy valószínűséggel a nyálában fog fetrengeni, miközben összeszarja magát az esküvőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!