Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is sokat akarok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.

Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.

2023. aug. 23. 19:25
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
29%

36: én a gyerekek öltözékére gondoltam,ami tetszeni mert a Kérdezőnek, nem a vonulgatásra. Azt magam is hülyeségnek gondolom. Mellesleg nagyon távol állsz az igazságtól pasi témában, engem senki nem irányít:D.Csak ellenszenves a számomra a nemem gyakori őnzése, erőszakossága, és bunkósága,amit te és 40-es lelkitársad hsz-e jól bemutat.

40: ha ez valaha megtörténne, ami lehetetlen, egy idő után a nők lennének legjobban felhábordva,hogy ezek a "szemét,féreg pasik" ezt a kiváltságos is elvették tőlük.

2023. aug. 23. 23:00
 42/59 anonim ***** válasza:
87%
Vagy a helyszín előtt az esküvő után, vagy a hatatok mögött menjenek. Előttünk semmiképp sem.
2023. aug. 23. 23:06
 43/59 anonim ***** válasza:
55%
Kiváltság. :D
2023. aug. 23. 23:10
 44/59 Darius- ***** válasza:
100%
Te mit akarsz ? Azt, hogy felvonuljanak. A feleséged nem akarja. Egyik menjen, a másik ne, ez egy kompromisszum. Anyád mit akar nem számít.
2023. aug. 23. 23:10
 45/59 anonim válasza:
86%
Nőm... Ha engem így hívna a párom akkor hozzá se mennék... Alap tisztelet
2023. aug. 23. 23:50
 46/59 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem az anyad eskuvoje, hanem a tied es a menyasszonyode. Szerintem le kene allitani a mamat, meg idejeben, kulonben a jovoben is bele fog szolni mindenbe, kulonosen a gyereknevelesben lesznek feszkok, amugy meg mindenben.
2023. aug. 24. 00:50
 47/59 anonim ***** válasza:
82%
Javaslom anyukát minél hamarabb leállítani, különben hamarosan nem lesz "nőd" akit elvegyél feleségül.
2023. aug. 24. 08:41
 48/59 anonim ***** válasza:
92%

Én meg tudom érteni a "nődet", pedig az a fajta vagyok, aki magasról letojja, hogy ki mit vesz fel vagy milyen zöldségkoszorút rak a fejére, sőt én a bevonulást is meg akarom úszni valahogy... Örülj, hogy neki csak ennyi a kérése, mert sokan eleve gyerekmentes esküvőt szeretnének. Ami szintén érthető, mert nem mindenki szerint cuki, mikor egy kisgyerek az Igenek-be belesikít vagy kiabál, hogy "pisilni kell!!!" vagy "mikor lesz már vége".

Amúgy borítékolható, hogy a túlbuzgó anyukák így is csinálnak majd koszorút a kislányok fejére, ezt le kell nyelni.

2023. aug. 24. 09:11
 49/59 anonim ***** válasza:
82%
A NŐD helyében hozzád sem mennék. Gondolom anyád abba is bele szólna ha gyereket vállalnátok, hogy hogyan is kellene nevelni azt a gyereket. Szerintem vedd is el, es szüljön neked gyereket anyád.
2023. aug. 24. 14:57
 50/59 anonim ***** válasza:
89%

Nő vagyok, KIZÁRT, hogy ebbe belemenjek. Nem azért, mert jaj, ellopják a show-t, meg a franc, hanem akárhány ilyen esküvőn voltam, ott 10-10 üvöltött valamelyik gyerek, tönkrevágva az egészet, az idióta anyja meg erőltette-tolta, de de menjél csak, menjél.

Nem tudtam, hogy a menyasszonyt, a násznépet vagy a gyereket sajnáljam-e jobban, de így tökéletesen el lehet cs.szni egy eseményt (és megsúgom, SENKI nem kíváncsi már üvöltő gyerekére, ha rokon, akkor sem).

2023. aug. 24. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!