Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?
Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.
Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.
Vannak azért problémák... :D
Ez a "ki viselhett koszorút" kifejezetten kardinális problémakörnek hangzik. Engedj a menyasszonynak, ha jót akarsz magadnak! :)
Anyukád nem fog belehalni, és legalább megspóroljátok néhány koszorú árát.
Azért az szomorú, hogy a srácnak is tetszik, aranyosnak tart valamit,de mivel a nő van (megint) középpontban ( mint a terhességnél,szülésnél, babázásnál, gyerekezésnél, mindennél) le van ugatva a feje. Az anyós ne pofázzon bele (amivel egyetértek), de a vőlegény se, véleménye se legyen,mert ő ott csak kellék, a főszerep a menyaszörnyé. Szerintem nemcsak a nő házasodik, a pasinak is kéne legyen beleszólàsa! N/44
Amúgy ember: nőm? Ne már...
"Babázásnál, szülésnél stb. a nő van a középpontban". XD Mert miért a férfi lenne, főleg a szülésnél. Azonkívül, hogy megcsinálja a gyereket, a nő szenvedi végig a terhességet és a szülést, a nő teste megy tönkre, 90%-ban a nő gondoskodik a babáról, a férfiak azonkívül, h néha gügyögnek neki, mai napig nem veszik ki a részüket a gyerek körüli teendőkből. Akkor sem, amikor a nő ugyan úgy 8 órában melózik...szóval miért is kellene őket pátyolgatni?
Kérdező: már ez a nőzés is ultra gáz. Anyuci még mindig szoptat, vagy mi, mert jó lenne mostmár a köldölzsinórt elvágni és nem anyucinak engedelmeskedni. Öszintén, ha gonoszul is hangzik, de pl. Én az esküvőmön 12 éven aluli gyereket nem akarok látni, felette is csak akkor, ha tud viselkedni. Látom mit művelnek a mai momzillák és dadzillák. Nekem nem kell, hogy a kis tündi-bündikék "ellopják a műsort" illetve végig hisztizzék. Szülők meg csak vigyorognak, hogy "de hiszen csak gyermekek, olyan cukik." Nem, nem azok, max a szülőknek, nagyszülőknek. Szóval szerintem is a "nődnek" van igaza.
Mamazilla Versus Menyaszörny 2 - A koszorú bosszúja
Hamarosan a mozikban! :D
35. "a nő van (megint) középpontban ( mint a terhességnél,szülésnél, babázásnál, gyerekezésnél, mindennél" :D :D :D
Én bármelyik férfinek átengedem a következő gyerekem megszülését, ezer örömmel! De tényleg, csak találd ki, hogyan oldjuk meg, és felőlem élőben is közvetítheti, hogy kellőképpen középpontban legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!