Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?
Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.
Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.
Huh az én anyósom is bele akart szólni abba, hogy a családban a gyerekeknek milyen szerepük legyen... Kettőt engedtem, az egyik a gyűrűvivő volt, a másik a sziromszóró. A sziromszóró egy brutális hisztit csapott a bevonulás előtt, de az apja kapcsolt és kivitte az épületből. Végül az anyja szórta a szirmokat és szerintem rohadt cikin jött ki, hogy ment egy számomra kb idegen csaj, szórta a virágokat, utána meg ment a gyűrűvivő kislány.
Azt akarta még az anyós, hogy a kislányoknak vegyünk egyforma ruhát, meg legyen velük külön fotózásom, mert az milyen cuki, na hát ebből nem kértünk.
Azt is akarta, hogy majd ő betanul verseket a gyerekekkel és azt majd előadják a lagzin, mert nem akartunk vőfélyt. Ezt se engedtük.
Alapból nem akartuk, hogy a lagzin legyenek gyerekek, de ezt a kérést csak a legjobb barátaink tartották be. Hát az lett a vége, hogy teljesen külön tőlünk létrejött egy klikk, ahol a 6-7 gyerekkel elvolt 10-14 felnőtt, ittak-ettek, minket meg letojtak. Utána meg ment a hiszti, mert miért nincsenek rajta a fotókon? Miért nem szóltunk, hogy megy a menyecsketánc? Miért nem jutott nekik ebből/abból a tortából?
Engem amúgy nem érdekelt amíg külön voltak, de a férjemnek sz@rul esett, főleg az ő rokonai vonultak külön.
Hat, nem mindegy, hogy mekkorak a kicsik. Ma mi eskuvonkon voltak gyerekek is “koszoruslanyok”, a felnottek (3 baratnom) mellett.
4-7 ev kozott voltak, ok azert mar boven megertettek, hogy mit kell csinalni, jol sult el a dolog, cukik voltak.
Nyilvan en ezt szerettem volna, illetve mi, mert a gyerekek a ferjem rokonai igazabol, de nem is utolso pillanatban talaltuk ki.
Szoval ezt nektek kettotoknek kell eldonteni, nem anyadnak.
Már alapból nem értem anyukád ebbe miért szól bele?
Neki is volt biztos nagy napja (ha meg nem akkor ne másén akarja kiélni magát), es tudja hogy milyen stresszes helyzet a menyasszonynak.
Eddig ahány esküvőn voltam és kisgyerekeknek is volt szerepük eddig mindig volt hiszti. Elsírta magát a sok embertől, bepisilt, elszaladt,elfelejtette mit kell csinálnia. Nagyon gáz volt.
Nem kellenek gyerekeknek csinálniuk semmit. Üljenek szépen a helyükön és viselkedjenek. Nekik is lesz egyszer nagy napjuk. De az nem most van.
Menyasszonyod reakciója teljesen normális, sőt. Szerintem 10-ből 9 nő így reagált volna.
Nem olvastam el a kommenteket.
Szerintem ha ez neki annyira fontos, akkor ne erőltesd rá. Valószínűleg régóta ezt tervezi, mielőtt feljött ez a gyerek koszorús ötlet, megegyeztetek valamiben és az neked is bejött úgy. Èrtem én, hogy anyád kitalálta, meg hogy az anyád, és jót akar, meg szépet, meg cukit, de na... Legközelebb meg mást talál ki, Te tanulj meg nem-et mondani, ö meg tanulja meg, hogy Te meg a jövendőbeli feleséged megegyeztetek valamiben, és azt ö tartsa tiszteletben.
Nö vagyok, én sem szeretném, ha kisgyerekek téblábolnának előttem a nagy napon, és rájuk kéne figyeljek, hogy nehogy hanyatt essek valamelyikben idióta grimasszal a fejemen, miközben millió ember sunyiban fotózgat. :D Lesz boldogság meg öröm meg életetek egyik legszebb napja, de emellett lesz elég stressz is, a kölykök nélkül is.
"...aranyosak, hogy van rajtuk koszorú. A felnőtteken is van, őt ez zavarja, de nem értem ez miért baj."
A fiatal lányok, felnőttek (de még nem házasok) szoktak koszorús lányok lenni, a kicsik nem. Ha a kicsik nem koszorús lányok akkor ne legyen rajtun koszorú.
A többit meg már tisztázták mások előttem, ne menjenek előttetek a kicsik, mert még a kellően begyakorolt ovis műsorokon is ott áll az óvónő és koordinálja az egészet. Ad hoc nem fogják érteni a gyerkőcök, hogy mi a helyzet. Amúgy meg ez egy esküvő, a friss házasokról szól, nem a random vendégek random gyerekeiről.
Anyukádat veszed el, vagy mi? Örülj neki, hogy rugalmas a menyasszonyod, és nem szeretne gyerekmentes esküvőt.
A helyében én még anyósmentesre is tervezném, ha a kedves mama nem bír leállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!