Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is sokat akarok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is sokat akarok a nőmtől ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Hamarosan esküvőnk lesz és anyám kitalálta, hogy jól mutatna a virágkoszorú a gyerkeken a családban, mennének a menyasszony előtt a bevonuló ceremóniánál.

Menyasszonyom erre kiakadt mondván fél hogy a bevonulásnál megállnak ilyesmi integetni a kicsik. Neki ez (az esküvő) az egyik legfontosabb pillanat és nem akarja hogy terelgessék őket. Koszorút nem akarja mert felnőtt koszorúslányai lesznek - az én testvérem meg a "szinte családhoz tartozó" barátnője. rajtuk lesz koszorú és az hogy a gyerekeken is van nem néz ki illendően, mivel a felnőtteken is az lesz. Nem értem, hogy miért fáj ez ennyire neki. Szajkózza, hogy neki ez nem tetszik meg ezt nem szeretné meg azt nem de azt igen.

2023. aug. 23. 19:25
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
83%
A "nőmtől"? Hogy beszélhetsz így a szerelmedről, leendő hitvesedről, gyerekeid anyjáról? Ha én lennék a menyasszony, és meglátnám ezt a kérdést, azon nyomban okafogyottá válna.
2023. aug. 23. 20:22
 22/59 A kérdező kommentje:
Oké, írtam, hogy a bevonulást elfogadom, megmondom otthon. De a virágkoszorú nekem is tetszik, nem csak anyámnak, de a menyasszonyom szerint hülyén néz ki. Most szerintetek is olyan gáz, hogy felnőtteken meg gyerekeken is van? Ő a felnőttekre álmodta meg és szerinte így nem egyértelmű, hogy a felnőttek a koszorúslányok, nincsenek megkülönböztetve, a gyerekeknek meg nem szán külön szerepet. A végén kint szórhatják a szirmot, meg a polgári után kapnak buborékfújót, szerinte elég ennyi. Szerintem meg a koszorúval aranyosak lennének és miért baj az, hogy a felnőtteken is van?
2023. aug. 23. 20:25
 23/59 anonim ***** válasza:
97%

Már ott gáz a kérdésed,hogy anyukád kitalálta... anyukád találgatott volna a saját esküvőjén.

Amúgy meg nálunk pl az az ötlet marad, ami mindkettőnknek tetszik, ami nem, azt töröljük, és keresünk mást, ami már tetszik mindkettőnknek. A menyasszonyod nem akar koszorút a gyerekekre, miért akarod ráerőltetni? Aranyosak lesznek anélkül is. Amúgy teljesen igaza van. Ha ez a koszorúslányok megkülönböztetése, a kislányok pedig nem lettek erre felkérve, akkor ne legyen rajtuk.

Előtte menniük pedig rémálom lenne. Kevesebbet beszélgess anyukáddal az esküvőről, mert semmi köze hozzá, és ha mindenbe belepofázik, nem sokáig leszel házas.

2023. aug. 23. 20:27
 24/59 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen mindegy, hogy miért baj, ő nem szeretné és kész, fogadd el, ha vele akarsz esküvőt, egy kapcsolat kompromisszumokból áll, ha ennyit nem tudsz tenni érte, akkor ennél csak rosszabb lesz később.
2023. aug. 23. 20:30
 25/59 anonim ***** válasza:
88%
Anyád borotválja a golyóidat anyuci szeme fénye??
2023. aug. 23. 20:33
 26/59 anonim ***** válasza:
96%
Ha a koszorú a koszorúslányoké lesz, és a kislányok nem azok, akkor elég egyértelmű, hogy miért nem szeretné. Ezt igazán meg lehetne érteni.
2023. aug. 23. 20:34
 27/59 anonim ***** válasza:
100%
Finoman kérd meg drága anyádat, hogy ne avatkozzon bele más esküvőjébe. Majd a saját esküvőjét úgy szervezi meg, ahogy akarja.
2023. aug. 23. 20:35
 28/59 anonim ***** válasza:
96%

Pont ma este botlottam bele egy olyan videóba ami rosszul elsült esküvői bevonulásokról szólt. Nem hazudok ha azt mondom, hogy az esetek 90 százalékában kisgyerekek rontották el, mert a szülők/ nagyszülők ott is erőltették hogy ,,jaj de a julcsika menjen oda koszorúslánynak". Szegények meg az esetek többségében azt sem tudták hol vannak, nem csoda hogy sírás-rívás lett a vége.

Úgyhogy bármivel is indokolja a menyasszonyod, szerintem teljesen jogos a kérése. Ez az ő nagy napja, hadd legyen legalább egy kicsi beleszólása abba hogy hogyan nézzen majd ki.

2023. aug. 23. 20:39
 29/59 anonim ***** válasza:
92%
Szegény jövendőbelid. Hát, ez sem lesz egy hosszú házasság.
2023. aug. 23. 20:56
 30/59 anonim ***** válasza:
93%
"Megmondom otthon" ráz a hideg ettől a szövegtől... váljál le anyuról először, utána esküvőzzél szerintem.
2023. aug. 23. 21:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!