Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Más is járt olyan szerencsétle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is járt olyan szerencsétlenül rajtam kívül, hogy nem sikerültek jól róla az esküvői képek?

Figyelt kérdés

Szerettem volna pár jó fotót a nagy napunkról, ezért esküvői fotóssal készíttettük a képeinket. Rólam még sosem voltak ilyen minőségű kamerával, ilyen éles képek készítve. Tudom, hogy nem vagyok világszépe, de ezek a képek nem azt mutatják, amit vártam. A fotós nagyon ügyes volt, nem vele van a baj. Gyönyörű tiszta képek, szép fények, mindig jó helyen van a fókusz stb. Inkább én nézek ki irreálisan rosszul a képeken. Nap, mint nap látom magam tükörben, az esküvő napján is láttam, tetszettem magamnak. Sok kép készült már rólam, de ezeken valahogy nem festek jól. Volt rajtam smink, a szem alatti karikáim is le lettek sminkelve, mégis olyan az összes kép, mintha nagyon fáradt fejem lenne. Mintha lenne egy gödör a szemem alatt. Az alapozó szemcséi is durván látszanak az arcomon, pedig élőben szép volt. Meg a ráncaim is (pedig 27 vagyok) olyan élesnek tűnnek. Az egész fejem furcsa rajtuk. Túl nyers. Szerettem volna pár jó képet, de nagyon csalódott vagyok. De ez nem a fotós hibája. Más is járt már így?

Kiválasztottunk retusálásra 15 képet, remélem azokon jobban nézek majd ki. Tudom, hogy nem a “fécsbúk” a lényeg, de jó lett volna valami szép kép oda is. De ezeken olyan megfáradtnak tűnök. Mások meg olyan szépek az esküvői fotóikon. De nekem inkább olyan érzésem van a saját képeinktől, mintha minden kis apró hibámat kiemelné és felnagyítaná.

2023. máj. 12. 05:44
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

jó, hogy olcsóbb volt, 15 képpel. Na mindegy.

Szerintem amit retusálni fog, azon szép leszel, ha amúgy a többi részlet passzol és tetszik.

2023. máj. 13. 15:31
 42/49 A kérdező kommentje:
#37 te tényleg segíteni szeretnél és ezt értékelem is. De a kötekedőket nem szeretem.
2023. máj. 13. 15:32
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, megnéztem a fotós munkáit. Borzalmasak. Láttam néhányat a legrosszabb, legklisésebb, leggiccsesebb fajta családi és gyerekfotókból, és egy ízléstelenre és gagyira sikeredett szexizős sorozatot egy lányról. Ott abbahagytam, de majd megnézek többet is.

Hát sajnálom. Kérd el az összeset eredetiben, digitálisan természetesen, és próbáld mással utómunkáztatni.

2023. máj. 13. 15:46
 44/49 A kérdező kommentje:
Őszintén, azok nekem sem tetszenek, de vannak esküvői munkái is. Amit feltett, azok szépek, az alapján választottuk. Csak az enyémek sokkal “nyersebbek”, pedig a feltöltötteken is van, amelyik nem retusos, csak színt húzott rá. Na mindegy.
2023. máj. 13. 15:53
 45/49 anonim ***** válasza:
elküldöd nekem is? már kiváncsi vagyok :) 37 voltam
2023. máj. 13. 15:54
 46/49 A kérdező kommentje:
Elküldtem
2023. máj. 13. 16:47
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

megnéztem én is. Hát, ha ez alapján tetszett, akkor még mindig tartom, HA retusálja, fog tetszeni a végeredmény. Nekem fotósként nagyon nagy problémáim vannak azzal is, amit küldtél, és elszomorít, hogy ezért valaki pénzt kér :(

De még mindig az a lényeg, hogy a végeredmény neked - nektek tetsszen!

2023. máj. 13. 17:03
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm is így járt pár éve. Bőven drága, referenciával rendelkező, profi fotóssal. Sajnálom, sajnos azzal tudlak biztatni, hogy ez nem a vég, szeretitek egymást, együtt lesztek még annyi közös élményen, hogy majd másról lesz jobb fotótok.

És igen, a fotós hibája. Ne magadat hibáztasd. Ez egy szakma, neki kéne tudnia, hogy kiknél milyen beállítás az előnyös. Csak legtöbbjük ugyanazt tolja végig, nem veszi figyelembe a pár adottságait.

Nagyszüleimről van két db esküvői fotó 1960-ból: csodálatos mind a két kép. Pedig semmi extra, beállítva egymás mellett állnak. De beállítottság ellenére él a kép. És akkor még nem volt digitális retusálás... Az itteni helyi fotós csinálta, ő még szakember volt. Ma már nem látok ilyen minőségű képeket, pedig mit nem adnék, ha csak két ilyen kép készülne rólunk.

2023. máj. 13. 21:40
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Fotós vagyok. Sajnálom, hogy így jártál. Anélkül, hogy láttam volna a képeiteket, általánosságban írom a következőket. Egyrészt érdemes magasabb kategóriás fotóst választani, sajnos ez árban közelebb lesz a félmillióhoz mint a negyedmillióhoz de nem véletlenül kerül ennyibe. Azok a fotósok akik tudják értékesíteni a szolgáltatásukat ennyiért, nem véletlenül tudják és tehetik meg, hogy így árazzanak (a költségekbe most nem mennék bele, egy félmillióért dolgozó fotós sem lesz gazdag soha ebből).

A másik, hogy ha már kiválasztottátok, hallgassatok rá, higgyétek el, hogy amit mond, tanácsol, javasol azt azért mondja, mert Nektek akar jót, tudja mitől lesz jó az esküvőtök, mitől lesznek jók a képeitek.

Én évek óta mindenféle formában kommunikálom, hogy melyek azok a napszakok amikor lehet jó képeket készíteni, BLOG és VLOG formájában is folyamatosan jelen vagyok, persze ez jó marketing is, de a fő célja nem ez, hanem az, hogy segítsek vele és megmutassam, hogy, hogyan lehet jó anyagot csinálni egy esküvőről.

Nekem egyébként az is furcsa, hogy csak 15 képet retusál, mindig furcsállottam azokat a kollégákat, akik nem a teljes anyagot feldolgozva, fényelve és ahol kell retusálva adják át.

Remélem, hogy retus után már elégedett leszel a képekkel és összességében nem rontja ez el az esküvőtök emlékét!

Sok boldogságot!

2023. máj. 19. 11:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!