Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt olyan szerencsétlenül rajtam kívül, hogy nem sikerültek jól róla az esküvői képek?
Szerettem volna pár jó fotót a nagy napunkról, ezért esküvői fotóssal készíttettük a képeinket. Rólam még sosem voltak ilyen minőségű kamerával, ilyen éles képek készítve. Tudom, hogy nem vagyok világszépe, de ezek a képek nem azt mutatják, amit vártam. A fotós nagyon ügyes volt, nem vele van a baj. Gyönyörű tiszta képek, szép fények, mindig jó helyen van a fókusz stb. Inkább én nézek ki irreálisan rosszul a képeken. Nap, mint nap látom magam tükörben, az esküvő napján is láttam, tetszettem magamnak. Sok kép készült már rólam, de ezeken valahogy nem festek jól. Volt rajtam smink, a szem alatti karikáim is le lettek sminkelve, mégis olyan az összes kép, mintha nagyon fáradt fejem lenne. Mintha lenne egy gödör a szemem alatt. Az alapozó szemcséi is durván látszanak az arcomon, pedig élőben szép volt. Meg a ráncaim is (pedig 27 vagyok) olyan élesnek tűnnek. Az egész fejem furcsa rajtuk. Túl nyers. Szerettem volna pár jó képet, de nagyon csalódott vagyok. De ez nem a fotós hibája. Más is járt már így?
Kiválasztottunk retusálásra 15 képet, remélem azokon jobban nézek majd ki. Tudom, hogy nem a “fécsbúk” a lényeg, de jó lett volna valami szép kép oda is. De ezeken olyan megfáradtnak tűnök. Mások meg olyan szépek az esküvői fotóikon. De nekem inkább olyan érzésem van a saját képeinktől, mintha minden kis apró hibámat kiemelné és felnagyítaná.
Nekünk elég béna volt az esküvői fotósunk. Pici vagyok, de aránylag vékony. A beállított fotókon mindegyiken még sokkal kisebbnek tűntem, ámde elefánt lábakkal és termetes nagy seggel. Kb úgy néztem ki mint szegény nagymamám.
Az összes csoportképet nappal szemben fotózta, értékelhetetlenek lettek, annyira fehér lett rajta mindenki arca. Volt, akinek konkrétan le kellett montírozni az arcát és egy másik fotóról rátenni, mert nem látszott a napfényben, hogy a Nikinek van feje. Húgom zöld ruhába volt, tele sárga-narancsárga-fehér foltokkal ahogy becsillogott.
Kritikán aluli volt, retus után is.
Már mindegy.
#7! Na ennél sokkal jobbak, szebbek, művészibbek a képeink. Tényleg nagyon szép fotók! Csak én vagyok rajtuk olyan, amilyen .😕
De ahogy látod is, az általad linkelt fotón nem látszanak annyira a részletek. A miénken meg mintha 1000-as nagyító alatt lenne a bőröm.
#13 De, ez rám is igaz! Bizonyos szögből sokkal fotogénebb vagyok. Viszont ezzel tisztában voltam. Tudom, milyen az arcom, tudom mit nem szeretek rajta. Bizonyos szögből csúcsos, gödrös az állam, turcsi az orrom és vannak szögek, amelyek kidobják, hogy egy picit csálé a fogsorom. Ezeket szelfin el tudom “fedni”, mások által készített fotókon meg nem. De azt is tudom, hogy nagyon szép szemeim vannak. (Oké, ez beképzelten hangzott). Akkor is, ha mások fotóznak. Most meg fáradtnak tűnik a tekintetem minden fotón.
Amúgy ezt az a fotós csinálta, aki minket is fotózott:
(Nem saját kép, olyat nem is szeretnék. Innen is levágtam a személyek arcàt)
Az lenne a dolga a fotósnak hogy az embereket az előnyösebben mutassa be, elvileg ezt tanuljak évekig. Tudnia kellene különbséget tennie egy temeszetfotó és egy pár fotózasa között, hogyan milyen technikaval keszüljön.
Én pl. kövér vagyok, de a baratátnőm aki hobbi fotós olyan beállítasokat csinált velem amin vekonynak tűnök. Egyszerűen varázsolt! Nem fotoshoppal, hanem csak ismerte azokat a beállítasokat amik előnyösek.
Tudom, eső után köpönyeg, de: Nem írtad, volt jegyesfotózásotok is?
Nekünk volt, nagyon jó főpróba az esküvői fotókhoz (lényegében ez a célja, nem az, hogy egy valag fénykép legyen még előtte). Ebből le lehet szűrni a dolgokat, el lehet mondani a kívánalmakat, nekünk nagyon hasznos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!