Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is járt olyan szerencsétlenül rajtam kívül, hogy nem sikerültek jól róla az esküvői képek?
Szerettem volna pár jó fotót a nagy napunkról, ezért esküvői fotóssal készíttettük a képeinket. Rólam még sosem voltak ilyen minőségű kamerával, ilyen éles képek készítve. Tudom, hogy nem vagyok világszépe, de ezek a képek nem azt mutatják, amit vártam. A fotós nagyon ügyes volt, nem vele van a baj. Gyönyörű tiszta képek, szép fények, mindig jó helyen van a fókusz stb. Inkább én nézek ki irreálisan rosszul a képeken. Nap, mint nap látom magam tükörben, az esküvő napján is láttam, tetszettem magamnak. Sok kép készült már rólam, de ezeken valahogy nem festek jól. Volt rajtam smink, a szem alatti karikáim is le lettek sminkelve, mégis olyan az összes kép, mintha nagyon fáradt fejem lenne. Mintha lenne egy gödör a szemem alatt. Az alapozó szemcséi is durván látszanak az arcomon, pedig élőben szép volt. Meg a ráncaim is (pedig 27 vagyok) olyan élesnek tűnnek. Az egész fejem furcsa rajtuk. Túl nyers. Szerettem volna pár jó képet, de nagyon csalódott vagyok. De ez nem a fotós hibája. Más is járt már így?
Kiválasztottunk retusálásra 15 képet, remélem azokon jobban nézek majd ki. Tudom, hogy nem a “fécsbúk” a lényeg, de jó lett volna valami szép kép oda is. De ezeken olyan megfáradtnak tűnök. Mások meg olyan szépek az esküvői fotóikon. De nekem inkább olyan érzésem van a saját képeinktől, mintha minden kis apró hibámat kiemelné és felnagyítaná.
Én se szeretem ha élesre van állitva. Inkább a hamvasító képek a jók.
Az élesek talán rovarok vagy természet fotózásához kellenének, nem esküvökhöz hogy minden apró ránc, meg pattanás is viruljon jól láthatóan.
Én legutóbb a személyi igazolvánnyal jártam igy. Mikor látom a képeket majdnem elájulok. Nem is kértem ez miatt. Oda egy vakolatnyi 5 réteges púder, alapozó, minden kell.
Márpedig ez a fotóson múlik. Valójában két dolgon nem szabadna spórolni, ez a fotós meg a ruha. Előbbi pedig még fontosabb, hiszen ezek a képek maradnak meg emlékbe, meg esetleg a videó, ha azt kértetek.
Sajnom, hogy így jártál, remélhetőleg az utómunka segíteni fog. Már késő bánat, de bizony jól meg kell nézni a fotós munkáit, mielőtt felkéred, éles képeket jó fényképezőgéppel bárki tud csinálni 🤷♀️ de elkapni pillanatot, megfelelően beállítani az eszközt, stb már nem csak ezen múlik.
Szerintem az utólagos retusálás után tetszeni fognak a képek.
Amiket látsz esetleg a facebookon azok már a retusált képek szoktak lenni.
Szerintem amit csak úgy simán csinálnak, az senkinek nem tetszene kb mert annyira kiemeli a hibákat. 🙂
Nekem egyik kép sem tetszik, amit rólam csinálnak, de esküvőm még nem volt. Csak a szelfik tetszenek :D
Egyrészt lehet, hogy úgy voltál sminkelve, ahogy nem szoktál lenni és így egy idegen arc néz vissza rád. Másrészt meg a túl erős fények tényleg kihoznak minden apróbb hibát.
Neked ezen mi a művészet?
Felrakott egy nagy fényerejű objektívet, ezért van elmosva a háttér.
Ilyen képet én is csinálok rólad bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!