Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek nem rendes menyasszonyi ruhája volt?
Egy fehér nyári ruhát szeretnék hordani az esküvőmön.
Láttatok már ilyet? Általában mit szól ehhez a násznép? (Csak kíváncsiság, nem ez számít)
Feleségem a polgári esküvőjén csak egy koszorúslányoknak szánt hosszúszoknyás ruhában volt. Igaz, az szűk körű volt, a nagy templomin igazi kece ruhája volt.
Nővérem viszont fekete goth ruhában hzáasodott:D Tudjátok, ilyen hosszú, fekete, karról is lelógó izékkel:D
Ha neked az tetszik, legyél abban. Te esküvőd, az kell, hogy neked legyen jó emlék, a kedves násznép a huszadunokatestvérekkel és sosem látott nagynénikkel csak bőven később jönnek a prioritásban:)
Világos bézs koktélruhát vettem fel, térdig érőt, rövid ujjakkal, csipkéből. Nekem nagyon tetszett, és mindenki dicsérte, hogy jó választás volt. Aki szerint nem, az meg udvariasan hallgatott. :)
Szűk körben tartottunk egy polgári szertartást, utána egy kis összejövetelt nálunk a kertben, sátorral, kajával, zenével. Szerintem hülyén nézett volna ki egy egyszerű kis ünnepléshez a nagy fehér menyasszonyi ruha, meg nem utolsó sorban pénzkidobásnak tartom.
A mai napig szívesen nézegetem az esküvői fotóink, egyáltalán nem bántam meg a ruhaválasztást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!