Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titeket nem tölt el furcsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem tölt el furcsa érzéssel,mikor látjátok egy pár hollywoodi álomesküvőjét , aztán később hallotok a veszekedésekről,válásról, problémákról ?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Megtanultam, hogy az "álomesküvő" nem egyenlő a jó kapcsolattal... inkább szól arról, kinek mennyi pénze, milyen lehetőségei és milyen ízlése van. Ezért nekem nem fura.
2023. ápr. 10. 14:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem.. ezek mind beteg értékrendű emberek. Hollywood kifordítja az embereket magukból. Már maga a tény, hogy nem is lehet akárkivel kapcsolatuk, csak két sztárnak egymással, mert ők más kaszt... vicc kategória. Ezek nem komoly kapcsolatok. Vsak a külsőségeknek szólnak. A legrosszabb, ha ebből gyerek születik. El van kárhoztatva, 90+% eséllyel.
2023. ápr. 10. 16:06
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Számomra nem függ a "fura" érzés az esküvő méretétől. Akármekkora is, nekem totál felfoghatatlan, ha egy-két évvel esküvő után válás van. Nekem ez valahol arról árulkodik, hogy a két személy nem tud felelős döntést hozni, nem ismerték ki egymást, stb. Az élethosszig tartó házasság sosem borítékolható, persze. De 1-2 év? Ott valami nagyon félremegy. Számomra inkább megmosolyogtató és valahol elborzasztó is, hogy semmilyen értéke nincs már annak, hogy megházasodom. Nem veszi az ember komolyan, mert "max elválok".

Az eddigi csúcs a környezetemben egy távolabbi rokon volt. A nagymamámat meghívták az esküvőre. Előtte egy évig azt hallgattuk milyen házat vettek, hol vették, hogy újították fel, mekkora esküvő lesz, milyen szép lesz, stb. Esküvő után a nagyim el volt ájulva milyen szép, modern, megható esküvő volt tüzijátékkal meg anyámkínja, augusztusban. A karácsonyi családi összejövetelen mesélte, hogy válnak. Kikerekedzek a szemeim. Hát ezért megérte.

A ténylegesen sztár párokat szerintem hagyjuk. Nem egyszerű emberek. Az egyszerű ember szerintem márcsak az ára miatt is százszor megfontolja, hogy csinál-e nagy esküvőt, nincs-e jobb helye annak a pénznek. Ebben a kontextusban szerintem a válás is megdöbbentőbb.

Off: Köt sok embert a babaváró/csok, ami szerintem szintén megdöbbentő és valahol "sírjak vagy nevessek kategória". Vannak erre facebook csoportok, RENGETEGEN szeretnének "idő előtt" elválni és megdöbbennek, amikor megtudják, hogy ez mennyibe fog nekik kerülni a visszafizetés és a büntik miatt. De kérdem én: Hogy lehet valaki annyira vak, hogy ebbe nem gondol bele, amikor felveszi ezeket a pénzeket?

2023. ápr. 11. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolso kiirjak ezekbe a csoportokba, hogy valnanak de 3 honapja vettek fel (vagy max egy evvel elotte). A parom ugy vette fel 2019 ev vegen, hogy mar reg szar volt a hazassaguk. Jo hulye volt o is meg a volt feleseg is. Es nem ok az egyetlenek.
2023. ápr. 11. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát 14# ne haragudj, de jó nagy barom a párod, én nem tudnék férfiként tekinteni valakire ilyen "pénzügyi kultúrával". Mondjuk a jobbik eset, ha pénz még megvan, rövid idő telt el és a kamatok sem változtak sokat, így kevésbé esik le az ember arca, amikor megtudja mennyibe került neki ez a kis akció... Én is tagja vagyok egy csoportnak, ahol mindennap minimum egy ilyen kérdés van (egy-két éven belüli válás, meg nem született gyerek, lejáró határidő, kiskapu keresés). Borzasztó.
2023. ápr. 11. 13:52
 16/17 anonim ***** válasza:
#15: nem haragszom, en is igy gondolom, bar en ugy fogalmaznek, felelotlenek es ostobak voltak. Ennek ellenere hozza fogok menni, mert szeretem, de ez mar nem a temahoz tartozik. Abban viszont egyetertek veled, hogy borzaszto ami mostanaban megy.
2023. ápr. 11. 15:38
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon buták vagytok mint a ....

Sokan csak a sajtó miatt házasodnak a pénzért mert pénzért eladják az esküvőt milliókért valamelyik újságnak vagy tv csatornának

Amúgy csóró prolik is folyton válnak, vetekednek stb, de nagyon akarjátok hinni h a gazdagok lelki betegek stb , ha jólesik, ám tegyétek

2023. ápr. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!