Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfinak köves gyűrű nem furcsa?
Figyelt kérdés
Ez igazából tetszik nekünk és menne is az én gyűrűmhöz, csak egyelőre kicsit furcsállom, hogy köves.
Szokás ez, vagy csak nagyon vad az oldal és azért vannak ilyenek rajta?
2019. márc. 15. 19:02
1/6 anonim válasza:
Elég gáz,el se tudom képzelni egy férfin.
2/6 anonim válasza:
Ha illik hozzá, nem furcsa, DE egyáltalán nem mondanám meg róla hogy jegygyűrű. Ha ránézek csak annyit ítélnék meg belőle, hogy divat-kiegeszito, nem pedig azt hogy házas a pasi. Ebben a színben nem furcsa, ha illik a stílusához, de nem is jeggyűrűs. Ellenben egy köves arany gyűrűt én furcsállnék pasin..
3/6 anonim válasza:
Én nem hordanék köves gyűrűt. Egyébként minden ruhadarabra és kiegészítőre igaz, hogy hordani kell tudni és onnantól nem gáz.
Ismerek olyan fazont, aki a krokodilbőr csizmát is tök lazán hordja és maximálisan illik így hozzá. Nem feszeng benne. Ugyanez igaz a gyűrűvel is.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon furcsa fèrfinek köves gyűrű. A képen látható pedig egyenesen borzalmas. Valami műanyag ócskaságnak tűnik. Sajnálom. De ha nektek ez tetszik, ti fogjátok hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!