Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Így reagálni az esküvőre csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így reagálni az esküvőre csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés
Párommal szóba került az esküvő. Már 3 éve jegyesek vagyunk. Közölte én csak magamhoz akarom láncolni. Most erre hogy kellene reagálnom? Azt még hozzá tette, hogy nyáron elvesz.
2020. jan. 17. 12:31
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús. Ha akart volna már elvett volna.
2020. jan. 17. 12:35
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
mondtam volna hogy nem akarom hogy magához láncoljon
2020. jan. 17. 12:35
 3/30 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogysn mondta.

Az én férjem is szokott azzal viccelődni, meg szekálni, hogy magamhoz láncoltam, hogy "megnyert magának", stb. De én ezen nem sértődök meg, mert tudom, hogy poén, de szeret és a világ összes pénzéért sem adna oda.

2020. jan. 17. 12:37
 4/30 anonim ***** válasza:
94%

Ezek azok a tipikus eljegyzések, hogy a férfi megkéri a nöt, hogy pár évig az befogja a száját és boldog legyen.

Ha tényleg elakart volna már venni akkor 1 éven belül lett volna esküvö is.

2020. jan. 17. 12:39
 5/30 A kérdező kommentje:
Még azt is megkaptam, hogy rajta kívül más nem viselne el.
2020. jan. 17. 12:39
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
És miért akarsz hozzámenni?
2020. jan. 17. 12:42
 7/30 anonim ***** válasza:
73%

Na ezt meg mind a ketten oda vissza mondjuk a férjemmel.

Én is, mikor halálán van egy megfázástól, meg ő is mikor rosszabb napokon azért is követem a hisztit, ha rossz tésztát hoz a boltból.

2020. jan. 17. 12:42
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
Te tényleg hozzámennél ehhez a tahóhoz? Te se álltál sorba, amikor az észt és az önbecsülést osztották..
2020. jan. 17. 12:43
 9/30 anonim ***** válasza:
96%
Ez azt jelenti hogy nem akar elvenni, és azt hogy megvet, lenéz, ráadásul kinéz hogy bántalmazó lesz, hisz már most aláz, megpróbálja sárba taposni az önbecsülésed. Dobd ki a tahót amíg lehet.
2020. jan. 17. 12:47
 10/30 A kérdező kommentje:

Szeretem őt. Jóban rosszban kitartottunk egymás mellett.

Fél az esküvőtol, hogy rosszul csinál utána valamit. De állandóan ködösit ezzel kapcsolatban. Lehet soha nem is akar elvenni. De ha nekem ez az álmom, köztes megoldás nincs.

2020. jan. 17. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!