Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így reagálni az esküvőre csak nekem furcsa?
Tegnap este ezt el is mondtam neki amit itt le írtam. Közöltem vele, hogy elhagyom, ennek így nincs jövője.
Közölte, ha ez miatt elhagyom akkor ennyit is érek.
"Ennyit is érsz..." és évek óta a jegyese vagy. Ő meg ködösít, kitér, rád hárítja.
Őszintén sajnálom:(
Utolsó: mert a jegyességgel be tudja egy időre fogni a nő száját, és nem kerül semmibe csak egy vacak gyűrűbe.
A házasság pedig hivatalos, ha nem csak 2 tanuval akarod csinálni, akkor drága is, és nem könnyű belőle kilépni sem.
Lehet, hogy neked ez az álmod de neki úgy tűnik nem. Én nem is értem, hogy tudnál ezek után hozzámenni, kvázi ki kellene erőszakolni, amit ő nem akar. Vagy az nem számít? Gondolom erre rávágnád, hogy de egyébként ő a legfontosabb neked, szereted stb.
Vagy utálja az esküvőt vagy van másra vár, ezt nem tudhatjuk. Mindenesetre nem akar házasodni.
Gondolom min 4 éve együtt vagytok.Ismered már valamennyire.Szerinted nem viccből mondta, ahogy azt is, hogy nem lenne más aki elviselne téged? Főleg, hogy megmondta nyáron elvesz.Fura, hogy feljössz és itt kérsz tanácsot, hogy hogyan reagálj a kijelentésére.Ha nem akarna elvenni, vagy ha úgy érezné elviselhetetlen vagy nem mondta volna hogy elvesz nyáron.
Viszont ha te ennyire nem éred az ő kommunikációját, akkor hamar elváltok.Bár ha ilyeneken megsértődsz én el se vennélek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!