Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe került a fotós,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe került a fotós, videós a nagy napon?

Figyelt kérdés
Nézegetem az árakat meg a tartalmukat. De, nem is tudom. Van hogy 3 eseményt 150 képből el akarnak intézni. Van olyan, aki 2 óra rendelkezésre állásnál 500 képet ad. Van hogy 8 órás videós 4-5 perces highlight videót ad "kézhez". De mit csinál abban a 8 órában? A nyers videót miért nem tartalmazza a csomag, vagy az 1-2 órás videót? Egyáltalán mit csinálnak a szolgáltatók az elkészült videókkal és fotókkal, amit nem adnak át?

2023. ápr. 7. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
És akkor ezt úgy kell a valóságban elképzelni, hogy ez a pár perc mondjuk 5-10 órányi anyagból lett összevágva ?
2023. ápr. 9. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyit voltak jelen, bár nem biztos, hogy végig forgott is a kamera.
2023. ápr. 9. 18:26
 13/17 anonim ***** válasza:

És instruálták is a párt ? Pl. amikor a vőlegény ölébe ül a menyasszony és csókolóznak, ezeket a videós szokta kitalálni ?

Vagy amikor úgy tűnik,h az egész fotósorozat spontán, az valójában végig instruálva van, a fotós mondja, h mit csináljanak ? :

[link]

2023. ápr. 9. 18:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon sokféleképpen történhetett, én nagyon ritkán szólok bele, hogy mit csináljanak, sőt már a jegyesfotózáson is inkább azt próbálom elérni, hogy beengedjenek, megmutassák milyenek Ők, így sokkal inkább Ők lesznek a képeken, mint valami beállított, eljátszott műboldogság. Jellemzően hátteret választok és csak akkor szólok bele a saját természetes mozdulataikba ha az kifejezetten előnytelen. Az esküvő közben pedig még ritkábban, ott tulajdonképpen ritportermódban vagyunk.
2023. ápr. 9. 18:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nem túl jók ezek a képek.
2023. ápr. 9. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ? Én nem értek hozzá.
2023. ápr. 9. 19:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép a tónus, a fehéregyensúly helytelenül van beállítva a többségén, a fehér és az árnyékok inkább kékesnek hatnak. Mondjuk ez nem egy friss anyag, ahogy látom, de én messze nem lennék elégedett ha ilyen képeket vagy filmet kapnék az esküvőmről.
2023. ápr. 9. 19:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!