Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagy taplóság ha azt kérem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy taplóság ha azt kérem a rokonaimtól hogy ne hozzák a gyerekeket az esküvőmre?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy 30 főt hívhatok meg az esküvőmre. Ebben egyeztünk meg vőlegénymel ő is csak 30-at hív. Neki kicsi a családja nekem viszont jóval nagyobb. Van 12 unokatestvérem mind kicsik és ha őket nem hozzák akkor 27 főt tudok hívni. Ez a 27 fő anyukám a testvérei apukám és testvérei nagyszüleim testvéreim nevelő szüleim. Nem tudok mit tenni és attól félek így nem jön el a családom. Meg hogy írod ezt fel a meghívókra hogy ne hangozzon rosszul?

#esküvő #gyerekek #Létszám probléma
2022. szept. 18. 12:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
10%
Ja, és még egy: mi van akkor ha a házasulandó párnak nem lehet gyermeke? Nem tudod milyen traumákat hordoznak, fogalmad sincs a múltjukról és legyünk őszinték ebben nem is illik turkálni, bár tudom most divat a másik méhében lenni könyékig, de akkor sem. Simán lehet, hogy nem akar rohangászó, mosolygó arcocskákat látni az esküvőjén, mert Ő is vágyna rá, hogy neki is legyen, de nem lehet. Esküvője jó esetben egy van az embernek élete során, engedjük meg neki, hogy az róla szóljon. Ha nem tetszik, nem kell elmenni.
2022. szept. 20. 10:04
 22/41 anonim ***** válasza:
32%

Nekem szülőként nem okoz gondot, ha kihagyom a menyaszörny nagy napját, ők sértődnek vérig, ha azt mondom, hogy gyerek nélkül nem tudok elmenni. Elhiszem, hogy minden ilyen puccsparádés lakodalmasnak fontos, hogy azon a napon mindenki úgy ugráljon ahogy ő fütyül, de én nem fogok. Vegyük tudomásul egymás döntését sértődést helyett, ennyit tehetünk. Ha meg meddő az ifjú pár, azt őszintén sajnálom, őszintén kívánom nekik a legjobbakat, de én nem fogok bűntudatot érezni valami miatt, amiről nem tehetek.

2022. szept. 20. 13:49
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

Nem elegáns dolog, az egyszer biztos... Nem is tudom, hogyan akarod kivitelezni... "Szeretettel várlak az esküvőmön, de a gyerekeket kérek, ne hozd..."?

Inkább valahogy hintsd el a családban, hogy mi a helyzet létszám ügyben, hátha többen is önként lemondanak a részvételről.

2022. szept. 20. 13:54
 24/41 anonim ***** válasza:
86%

#22: Nem kell bocsánatot kérned, csak sajnos az van, hogy abból amit itt írsz ("menyaszörny"/"puccparádés lakodalmas"), abból kiabál, hogy Te már megsértődtél, pedig a történet egyszerű:

Ők megértik, hogy nem tudod/akarod megoldani egy délutánra és egy estére a gyermeked felügyeletét, mert nem olyan fontosak Neked, hogy így tegyél.

2022. szept. 20. 14:39
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

"Ők megértik, hogy nem tudod/akarod megoldani egy délutánra és egy estére a gyermeked felügyeletét, mert nem olyan fontosak Neked, hogy így tegyél"

Ez így van.

A kifejezések, amiket kiemeltél, nem személyes sértettségből fakadnak, inkább a jelenség irritál.

2022. szept. 20. 17:12
 26/41 anonim ***** válasza:
79%
Akkor tulajdonképpen mindenki nyer. Minek mennél el egy rendezvényre ami irritál?
2022. szept. 20. 17:30
 27/41 anonim ***** válasza:
88%
Én is ezt mondom. 😃
2022. szept. 20. 17:56
 28/41 anonim ***** válasza:
39%
El se mennék ha ez lenne a kikötés.3 esküvőn voltam az idén családon belül és nem volt mindenhol egyformán a vőlegény és a mennyasszony családja.Eszükbe se jutott ilyesmi hogy ennyi meg ennyi ember jöhet.Szép házasság elé nézel.Apám hogy mik vannak.Vicc kategória amit ti leműveltek.A mi esküvőnkön a férjem családja a duplája volt mint az enyém.De ezt ki a f@sz számolja....
2022. szept. 20. 19:15
 29/41 anonim ***** válasza:
29%

Valóban igazságtalan ez az "igazságos" eloszlatás ha egyszer nagyobb a családod. De, ezek közül kikkel vagy napi kapcsolatban?

Mi pl.uncsitesókat nem is hívunk, mert már felnőttként nem járunk össze. Akkor meg minek? Nálatok nem tudom hogy van. Nekünk szülőkön tesókon kívül csak barátok lesznek akik a mindennapjaink része. Ilyesmi kisebb létszámú esküvőnél szerintem ez a szempont.

Nekünk az okoz némi fejtörést egyébként, hogy azok a barátok akiknek már nagyobb tinédzser gyermekeik vannak, akik nyilván már simán otthon szoktak lenni egyedül, sőt párjuk is van már esetleg, azoknak hogy mondjuk, hogy csak ketten szeretnénk, ha jönnének?🤔 Még ez esetben is arra jutottunk, hogy sehogy. Mikor megyünk hívogatni szépen megkérdezzük hány főre számíthatunk a családjukból? Ezeket eddig kérdőjellel írtuk fel a létszámhoz és azért reménykedünk, hogy két barátunkhoz nem fog jönni még +4 fő 2x stb. Vagy erre más ötlet esetleg? Bocsi ha kicsit off.

2022. szept. 21. 09:14
 30/41 anonim ***** válasza:
19%
#29 nekem 17 évesen volt egy 4 éve tartó kapcsolatom, de eszembe sem jutott elvinni az esküvőre a barátomat. Nem hallottam még ilyet, ez szokás? ilyenkor még a családunk a családunk, nem a párunk, a családunkhoz tartozunk, velük megyünk...
2022. szept. 21. 15:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!