Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hó húzzam meg a határt, hogy kit hívok meg, meg kit nem?
Szülő, testvér, barát, és mindenkinek a kísérője, ok.
És ezen felül kit?
Nagyszülő, kollega nincs.
Van keresztanyám, őt? Van fia, őt? Meg az ő kísérőjüket?
Vannak nagynénik, nagybácsik, unokatesók, de én ha én ezeket végighívom, akkor a párom is, ami ne tudjátok meg hány plusz fő lenne. Mert míg az én szüleimnek 1-1 testvére van, és 4 unokatesóm van, addig az ő szüleinek összesen 4 testvére van, és 9 unokatesója, és ugye ha elkezdünk unokatesókat hívni, azoknak már vannak házastársaik, gyerekeik... Ha belemegyünk ebbe a nagynéni, nagybácsi, unokatesós hívó vonalba, akkor kapásból megduplázzuk, megtriplázzuk a násznépet, és ezt nem akarjuk. Amúgy se tartjuk a kapcsolatot, mind a ketten csak 1-1 unokatesónkkal tartjuk a kapcsolatot. De azzal is évi 1X beszélünk mindketten a sajátunkkal. Van mindkettőnknek 600 000 rokona, de kakilunk rájuk.
Akikkel csak a szokásos boldog születésnapot, karácsonyt, új évet szöveget írjuk egymásnak, azt nem hívom meg.
Ilyen egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!