Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól kezdődik, mondhatom... Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kezdődik, mondhatom... Én télen akarok házasodni, egész pontosan januárban, a jegyesem viszont nyáron akar házasodni, júniusban vagy júliusban. Mindkettőnknek erős érvei vannak a saját hónapja mellett. Mi legyen?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 00:58
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

A téli esküvőbe azért kalkuláld bele az időjárást. Januárban könnyen lehet bármi, ami akadályozza a közlekedést. Igaz, nekem nem esküvő, csak egy egy napos továbbképzés lett volna, de aznap reggel a korábban lefagyott havas-jeges útra ónos eső esett... a 60 főből 3-an tudtak odamenni, mi többiek el se indultunk.

Munkába persze igyekszik elmenni az ember, a mentő, tűzoltó megy, mert muszáj, de egy esküvő miatt biztosan nem rizikóznék a téli utakon, ha rossz az idő.

2022. szept. 5. 16:27
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hely, ami bevállalja a hétszeres gáz árat és nyitva tart télen most? Én éppen szervezkedésben vagyok, elég sok hellyel állok most kapcsolatban és mindenki bezár novemberben
2022. szept. 6. 11:21
 33/33 anonim ***** válasza:
78%

Különleges alkalomra szervezni esküvőt olyan mintha megerősítésre lenne szükséged. Vagyis nem vagy biztos a választásodban.

Ez az elképzelés pont ilyen.

Ezenkívül be akarod zárni a vendégeket. Nem fog menni. Dohányozni csak kívül lehet, tehát a násznép fele kint lesz. Pont ahogy nyáron is.

Télen nem szívesen mennék esküvőre. Hideg van és fázósak vagyunk. Latyakról, esőről, hóról már nem is beszélek.

Ha már a korán sötétedés fontos miért nem novemberre szervezitek.

Neki mik az erős érvei?

2022. nov. 4. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!