Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 hónapos gyerkőc mellett lagzi?
Figyelt kérdés
Mi ebbe vágtuk a fejszénket. Elég nagy lagzi lesz 100+os, akkor lesz 9 hónapos a kisfiúnk. Járt valaki hasonló cipőben? Jól sikerült a buli? Dédi mama fog rá vigyázni, mikor már eljön az alvás ideje.2022. ápr. 2. 17:06
1/7 anonim válasza:
Babanyugtatót adj neki, és nem lesz gond.
Dédi meg...szegény egy fosossal lesz, míg a többiek bulikáznak... :(
Nincs pénz valami bébisintérre?
2/7 Noren1989 válasza:
#1, ha van 100+os lagzira, arra is lesz.
3/7 anonim válasza:
2.-ra.
De ott írja, hogy a dédire tolják. Tudod, mint amikor valaki BMW-t vesz, de fapadost.
4/7 anonim válasza:
Voltam olyan esküvőn, ahol a pár gyereke néhány hónapos volt. Különböző rokonok felváltva vigyáztak a gyerekre a szálláson, az esküvő helyszínéhez közel. Ha a rokonoknak nem baj, hogy kimaradnak a buliból, akkor ez is egy megoldás.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi 4es a normális választ! :)
Már átalussza az éjszakát így remélhetőleg akkor sem lesz borulás nála. 8kor alszik én mindenképp felmennék a szobába lefektetni aztán ha szükség van rám megyek. (A terem feletti szinten lesz a szobánk, konkrétan 2 perc lépcsőn.
2022. ápr. 2. 17:52
6/7 anonim válasza:
Akárhány gyerekkel kizsarolt esküvőn voltam eddig, senkit nem érdekeltek a külsőségek, mindenki a menyasszony háta mögött röhögött, hogy gyerek nélkül nem tudta elvetetni magát :)
7/7 anonim válasza:
Nekem néhány hét híján egy éves volt. Egy falusi kis kultúrház volt kibérelve a lakodalomra, ott volt egy külön terem is ahol több utazó ágy is felvolt állítva ( több kis gyerek is volt az esküvön) plusz néhány felfújható matrac is. A lagzi és szertartás közben mindig volt aki vigyázott rà. Vacsoránál is közel ült hozzánk, nagynénèk, unokatesók szívesen figyeltek rá. Olyan 10körül letettem aludni a külön helyiségbe,ott a matracokon mindig volt benn valaki a gyerekekkel, pláne a tinik megpihenni kicsit elvonulni telefont nyomkodni stb. Fèltem kicsit tőle, hogy milyen lesz így a lagzi, de jól sikerült. A babás szobával mindenki tudott nyugodtan bulizni nem kellett hazasietni, és a gyerekek sem voltak a hangzavarba, nyugodtan aludtak még az a gyerek is akire nem jellemző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!