Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kezdődik, mondhatom... Én télen akarok házasodni, egész pontosan januárban, a jegyesem viszont nyáron akar házasodni, júniusban vagy júliusban. Mindkettőnknek erős érvei vannak a saját hónapja mellett. Mi legyen?
Azt akarod, akarod, akarod…
Ha ilyen akaratos vagy, nehéz lesz megbeszélni bármit is :D
Egy kapcsolat arról is szól, hogy kompromisszumokat köttök. Ha ez nem megy, akkor ez is boldog és kiegyensúlyozott házasság lesz. Nehezen tudom elképzelni, hogy minden másban nagyon passzoltok, ebben meg ennyire nem tudtok idomulni egymáshoz. Faj vagy nem faj, az ő esküvője is.
Ez a sok "akarok"... tényleg elég irritáló.
Nem kell ennyire erőlködni, hogy mindenki a te esküvődre emlékezzen a legjobban. Az ilyen fogösszeszoritós "csakazértis nekem lesz a legkülönlegesebb esküvőm" kísérletekből lesznek a legnagyobb csalódások. Amúgy teljesen irrelevans a házasság szempontjaból, hogy milyen az esküvő. Nekem pl álomesküvőm volt, a házassagom mégis szar lett es elvaltunk. A masodik esküvőm 12 vendéggel, sima ebéddel volt megtartva, még csak nem is fehérben voltam, és jobb nem is lehetne a házasságom. Szóval a harmadik opció a szavazasban butaság.
Amúgy nekem az lenne az ellenervem a januarral kapcsolatban, hogy ha hó van meg fagy, akkor megvan a kockázata, hogy a vendégeknek, cateringnek stb nehéz vagy lehetetlen a közlekedés.
Miért nem lehet a kettő között: ősz vagy tavasz? Én sem akartam nyári esküvőt, mert fene sem akar szétizzadni, hőgutát kapni. Szezonban minden drágább, de legalábbis jó előre foglalt. Mindenki akkor megy nyaralni, szabadságra, stb. (A párom egyetértett, de neki igazából bármi jó lett volna). De télit sem akartam volna, azért Magyarország nem az Alpok, meg nem egy képeslap, hogy mindenhol ott legyen szűz, friss hó… Latyak, sár, esőszerű hó, hideg, sötétstb.
Szóval mi egy szezonvégi időpontot, szeptember végét választottuk: nincs már az a rekkenő hőség, de rommá sem fagy senki. (Ha sok a gyerekes, akkor érdemes talán inkább október elejét választani a sulikezdés miatt.) Szép a természet, nem sötétedik még korán. Könnyebben található szolgáltató, sokszor rugalmasabbak is (pl. a fotósunk a nyári szezon után vállal csak szertartásfotózást is, szezonban csak szertartás-lagzisat), mert örülnek, ha még jön felkérés.
Szóval miért nem enged mindenki egy kicsit a saját akaratából, és a prioritásaitok mentén választotok egy köztes időpontot?
Barátnőmnek volt télen az esküvője, már akkor is azt gondoltam, mekkora szívás és ő sem magától szervezte oda, hanem mert jött a gyerek…
A templomban extra hideg van, mindneki full kabátba beöltözve.. hiába.
Utána/Estére a lagziban persze már mindegy beltéren, de ez másik evszakra is igaz.. Én biztos nem szervezem teli hónapra.
És nem akarok most kukacoskodni, de őszintén, senkit nem fog túlzottan érdekelni az esküvőtök “egyedisége”, ez téged érdekel a legjobban.. szóval sosem értettem, amikor valaki ezt annyira túllihegi. Meg hogy mit nyújtás a vendégeknek? Mondjuk érezzétek jól magatokat, a ti napozik és nem a násznépé, nem nekik szólna az esemény, hanem nektek kell hogy emlékezetes legyen..
Megsúgom előre, úgysem lesz tökéletes minden, érthetetlen miért gorcsolsz ilyen jelentéktelen fszsagokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!