Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jól kezdődik, mondhatom... Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól kezdődik, mondhatom... Én télen akarok házasodni, egész pontosan januárban, a jegyesem viszont nyáron akar házasodni, júniusban vagy júliusban. Mindkettőnknek erős érvei vannak a saját hónapja mellett. Mi legyen?

Figyelt kérdés
2022. szept. 4. 00:58
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%
Na meg vagy covid lesz vagy influenza vagy valami új... :P
2022. szept. 4. 12:03
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer mi is voltunk téli esküvőn, ott is azért, mert jött a gyerek, és muszáj volt gyorsan. Őszintén szólva magából az esküvőből nem emlékszem semmire, olyan volt, mint a többi. Az maradt meg, hogy egy órát vártunk az anyakövvezetőre, mert a hó miatt alig tudott haladni. A menyasszony meg kiborult, persze. A lagzit kicsit messzebb tartották, elvileg 10 perc autóval. Lépésben tudtunk csak haladni, és megpördült az autó a latyakos úton. Szerencsére senkivel nem ütköztünk és a villanyoszlopot is épp elkerültük. Óriási szerencsénk volt, hogy mi is meg az autó is épségben maradt. De még az étterembe érve is reszkettem.

A vőlegény szülei viszont koccantak a lámpánál, a mögöttük jövő nem tudott a latyakon megállni. Rendőr, jegyzőkönyv, anyázás, anyagi kár. Az apja egész este fújta, hogy mennyibe fog ez kerülni, meg hogy 10 éve van meg az autó, és soha nem bolt rajta egy karcolás se.

Látod, ezekre még emlékszem, pedig egy évtizede volt, de azt nem tudnám megmondani, hogy milyen volt a zene vagy a kaja.

2022. szept. 4. 13:07
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a tél a kedvenc hónapom, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a házasságotok szempontjából századrangú dolog lesz, hogy melyik évszakban házasodtok.

A te érveidet hallottuk, hogy mit "akarsz". És mik a párod érvei a nyár mellett?

Egyébként szerintem tavasz és az ősz a legideálisabb. Én sem tartanám nyáron, gyűlölöm a meleget. Viszont a tél meg macerás.

2022. szept. 4. 13:38
 24/33 anonim ***** válasza:
94%

Ja, és természetesen a menyasszony ruhájának alja is végigsúrolta a latyakot, hiába vigyázott.. ha nevezhetjük ezt különlegesnek, végülis ilyen szempontból valóban az. Részemről inkább nyár, ősz vagy tavasz, bármelyike kevesebb szívás a menyasszonynak is, vendégeknek is.

A másik válaszoló is írta a koccanást: na, dettó! A fagyoskodás után átmentünk a lagziba egy étterembe, ott már ok volt, a kaja is finom volt emlékszem, de most eszembe jutott, hogy mi is majdnem elkéstünk az esküvőről egy baleset miatt, ami miatt állt a forgalom.

Persze mindenki más, csak jeleztem, hogy ha a násznépnek akarsz megfelelni, úgysem fogsz.. mert közülük is Tuti mondjak majd a magukét a latyak és hideg stb miatt, nyáron meg a meleg miatt. Mindig van/lesz valami, ami több embernél nem lesz tökéletes. Kár erre ráfeszülni.

2022. szept. 4. 17:43
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyikotok se “nyerjen”. A ketto kivalasztott honap kozott aprilis van, valasszatok azt. Mi legalabbis jovore aprilis vegen fogunk hazasodni. Nincs meg dogmeleg, kicsit fujni szokott a szel, de napkozben mar 20-25 fokra felmelegszik az ido.
2022. szept. 4. 22:04
 26/33 anonim ***** válasza:
81%
Azt akarom, azt akarom, én-én-én!... ha a pasidnak van egy kis esze elhagy a francba.
2022. szept. 5. 06:51
 27/33 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként tényleg király a téli esküvő, a sárban, latyakban. A menyasszony csak a kétszer fél perces úton összebxta a ruháját, bakancsban kellett lennie, mert a szandál két másodperc alatt elázott volna.

Hó nem volt, de legalább éppen kva hideg, nulla fok alatt, a templomban nulla fűtés, az étteremben sem fűtöttek, csak a kibérelés időpontjától kezdve (azaz az első két órában szrrá fagyott mindenki), hangulatvilágítás, jaj, de romcsi, naná.

Ez egyébként a nő csodás ötlete volt, és mindenkit megszívatott vele. Ő volt az egyetlen, aki élvezte - de az egyik vendég, aki elcsúszott a latyakon és tönkrement a ruhája, meg a kabátja, már kevésbé (és örülhet, amiért nem törte el semmijét)

2022. szept. 5. 06:54
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a téli esküvő tipikusan olyan dolog, ami nagyon romantikusan hangzik, de a valóság kiábrándító. Szerintem is egy tavaszi vagy őszi esküvő lenne a megoldás, csak te már elkepzelted ezt a romantikus téli valamit, és nem akarod elengedni. Tényleg hideg van egy kastélyban, ezt nem csak úgy mondjuk, a La Contessa kastélyhotelben voltam télen, is meg lehetett fagyni az ebédlőben, hiaba fűtöttek, most meg, hogy ilyen drága a fűtés, biztos nen fognak csak a kedvetekért,40 főért duplán bedurrantani.
2022. szept. 5. 07:58
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó, és mik az ő érvei és vágyai?

Bár mindegy is, itt a hellyzet az, hogy mindketten létkérdést csináltok ebből, a kompromisszumkészségetek nulla, és mindketten dominálni akartok a másik fölött. Mi lesz, ha majd valami valóban komoly kérdésben sem fogtok egyetérteni?

Szerintem hanyagoljátok még egy ideig az az esküvőt! Majd akkor térjetek rá vissza, ha mindketten elég érettek lesztek hozzá.

2022. szept. 5. 15:19
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Ne sértődj meg, de nekem azt leszámítva, hogy nem akarsz izzadósan esküdni, ezek nem erős érvek, hanem egy tini fantázia meg "tyű, de különleges akarok lenni"-skedés. Kérdés, a párod érvei mennyire erősek.

Én becéloznék egy tavaszt inkább, március elejét, ha a párod érvei is ennyire "erősek". Akkor még nem olyan izzasztó az idő, akkor is lehet beltéren tartani, nem fog megizzadni senki, nem annyira tipikus sem. Vagy őszt.

2022. szept. 5. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!