Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nagyon kezdem elveszteni a türelmemet?
A 18. Kerületben van az étterem ahova az esküvőt szerveznénk, de vagy én vagyok ennyire béna vagy tényleg semmi információ nincs ezen az átkozott honlapon.
Egy telefonszám, hogy a szándékot valakinek elmondhassam. Az időpont, hogy egyáltalán szabad e. Hogy kiszervezhető az étterembe vagy sem. Egyáltalán semmilyen telefonszám nincs, hogy ilyen alap kérdéseket fel tudjak tenni. Nem akarok lutrira odamenni sehova, hogy aztán pont az a nap nem szabad vagy akármi.
Mi lenne neked a használható info???
Szabad időpontokat nem teszik ki, ehhez kell az anyakönyvvezető.
Az ő melléke pedig a központi számról elérhető.
Minden más a pdf-ben van. De gondolom te az első kettőre vagy kíváncsi. Holnap újra hívod a központot, remélhetőleg helyreáll a rend a hivatalban.
Köszi a tippet, szétnéztem és ugyanazt tudom mondani amit korábban.
Nem ugyanaz a két link. Az anyakönyvvezető száma valóban nincs külön feltüntetve. Itt egy másik link: [link]
De csak, hogy nehogy megint ugyanaz legyen itt a számuk is: 06 (1) 296 1443
Nagyon szívesen.
Remélem azért lapul a zsebedben egy fél millás ájfon :D
Tehát elismered, hogy nincs feltüntetve az anyakönyvezető száma? Ami ugyanazon honlap más oldalán se található?
Az ilyen-olyan oldalról szerzett számokat én is megtaláltam.
A választ köszönöm azért, mert amúgy hasznos. A stíluson van mit csiszolnod. 😉
Hú anyám... ha már stílus... olvasd már végig mit össze hisztizel-háborogsz itt, mert MA nem kaptál még időpontot az esküvőre és senki nem varázsolt neked itt a gyakorin egy oldal linkjét, ahol be tudod jelölni az alkalmas dátumot. Mert nincs.
Ahogy írtam már feljebb, mire eljön a nagy nap, ennél okkal rázósabb helyzeteket kell majd kezelned. Ne őrülj meg már az elején.
A kérdésre válaszolva: próbálkozz a telefonnal, előbb-utóbb a központon keresztül el fogod érni az anyakönyvvezetőt.
Másrészt pedig... én csak a leendő férjedet sajnálom, de őt nagyon!
"A tegnapi tűzről tudok, gondoltam, hogy emiatt nem lehet elérni őket."
akkor meg minek pattogsz? Várjál pár napot. Most legkisebb bajuk is nagyobb, mint a te leendő esküvőd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!