Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit az tart vissza a válástól, hogy a párjával együtt elvesztené a nagy családot is?
Nem (csak) gyerekre gondolok. De pl jobban szereted az anyosodat, mint a saját anyádat, van sógorod, sógornőd, más rokonok, és egytől egyig elfordulnának tőled
...
Hasonlót éltem át. Exemmel bár még csak jegyben sem jártunk, a családja ezalatt a két és fél év alatt a második családom lett. :))) Ahogy a kapcsolat a végéhez közeledett, egyre többször éreztem azt, hogy nem akarom őket elveszíteni, noha már a végén világosan lehetett érezni, hogy ennek a kapcsolatnak kb annyi.
Ami jó, hogy a szülei ugyanúgy szeretnek engem, mint én őket. A kapcsolatom velük megmaradt, semmi nem változott a szakítással. Attól, hogy exem - mint most kiderült - párkapcsolatban KÉPTELEN korrekt módon lekommunikálni bármit is (úgy azt hogy megcsalt, mint az egyéb igényeit), attól még nem kell rosszban lennünk a családjával. Volt kollégáim között is volt, aki exfeleségének a családjával ÖSSZEJÁRÁS SZINTJÉN jó viszonyban maradt. :))) Nem tudom, kérdező... Teljesen javíthatatlan a kapcsolat? Nem lehet megmenteni? Ha nem lehet, ne ez tartson vissza a válástól. Ha a szülei értelmesek, nem veszíted el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!