Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Várni vagy elveszteni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várni vagy elveszteni egy alkalmiban?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni hogy nem ismerkedés végett írom ki a kérdést!

21 éves lány vagyok, utolsó éves az alapképzésen. Szűz.

Nek vagyok csúnya, nem vagyok visszahúzódó sem, barátságos vagyok, közvetlen, beszédes, elég talpraesett. Vírus előtt jártam sok helyre.

Mégis úgy alakult hogy nem volt még barátom és szűz is vagyok (csókon túl vagyok de az is egy idegennel történt és hát csalódás volt).

Az okát igazából nem tudom. Akiknek én tetszettem nekem nem, aki nekem tetszett annak én nem. És amikor meg úgy latszódott hogy a vonzalom kölcsönös (mert ilyen is volt gimiben és egyetemen is) ott meg az adott srácon vagy nem lehetett eligazodni vagy nagyon félénk volt.

Ezen úgy próbálok segíteni hogy fejlesztem magam, igyekszem javìtani magamon ott ahol tudoi. Emiatt is, de leginkább a hullamzó önbizalmam miatt.

A másik ami előfordul, hogy ha van valaki aki tetszik akkor azzal a személlyel szemben leszek félénk.

Egyetem elején ismertem meg valakit akinek a közeleben mintha nem is önmagam lettem volna, nem mertem hozzászólni se az elején és így kimutatni se tudtam hogy mit érzek így kb lehetetlen volt hogy bármi alakuljon.

Szóval az önmagamon való munka mind kívül, mind belül egy fontos dolog és azt gondolom elengedhetetlen, mert nem szeretnék megalkudni.

Viszont! Lassan 21 évesen, már egyreszt kezdem cikinek érezni a szüzességem, ami hiába magánügy, azt érzem ez is gátlásokat okoz.

Zavar, mert nálam csúnyábbak, butábbak is túl vannak ezen és ha valaki megtudja mindig nagyon meglepődik es sokan arra asszociálnak hogy valami baj van velem. És néha már en is felteszem a kérdést hogy mi a baj velem?

A másik hogy már nagyon vágyom a testiségre (is), ahogy idősödöm egyre rosszabb, hogy nonstop csinálnám de nincs kivel (nem kérek privátot:D).

Most éppennem úgy áll a dolog hogy bármi is alakulna akar csak alkalmi is. Társkeresőn lett volna jópár ember akivel lehetett volna de ők csak erre hajtottak engem meg a józan eszem és valahol talán a félelmem is visszatartott. De egyre terhesebbnek érzem ezt a dolgot mind mentálisan, mind fizikailag.

És gondoltam felteszem a kérdést hogy vajon rossz-e vagy mennyire rossz alkalmiban elveszteni? Megbánnám?

Kinek mi a véleménye, tapasztalata?

2021. ápr. 5. 19:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Azt nem tudjuk megbánnád-e, azt csak te fogod tudni később. Én várnék a helyedben a megfelelő srácra. De ez csak az én véleményem.
2021. ápr. 5. 19:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Attol fugg mennyire tartod magad értéknek a szuzességeddel egyutt.

Valaki pl eladja a neten...

Az ilyen dolgok hogy kinek hogyan jo, szubjektiv.

2021. ápr. 5. 19:36
 3/20 anonim ***** válasza:
99%
Szerintem ne dobd oda a szüzességed holmi jött-ment Kis Pistának. Én azt mondom, ha már eddig vártál vele, akkor keress egy normális, vonzó párt magadnak. Hiába mondják, hogy a szüzességnek semmi értéke nincs, szerintem igenis van és jó látni, hogy azért még vannak ilyen nők, akik dobják oda magukat mindenkinek, aki szembe jön. Persze van egy másik véglet is, akinek senki nem jó, csak a milliárdos szupermodell, akinek legalább 40 centis farka van. Na az se legyél!
2021. ápr. 5. 19:37
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

*nem dobják oda

Így kicsikét más értelmet kapott a kommentem. :D

2021. ápr. 5. 19:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne tedd alkalmiban! Sokkal jobb, élvezetesebb ha érzelmek is vannak közöttetek!
2021. ápr. 5. 19:44
 6/20 anonim ***** válasza:
17%

Hogy állsz az idősebb pasikkal?

Mert ha esetleg mégis alkalmiban "gondolkozol", jobban jársz egy tapasztalt, rád is figyelő pasival, mint azzal aki csak kihasználná az "elvesztési" szándékodat, mert érzelmek nélkül is jobb lenne vele!

2021. ápr. 5. 19:48
 7/20 anonim ***** válasza:
98%

Én 20 éves vagyok,ugyanígy éreztem,mint te.Teljesen elvesztettem a reményt,hogy kölcsönösen szerelembe fogok esni valakivel, aztán a semmiből betoppant a párom az életembe.Olyan férfi,akiről ezidáig csak álmodni mertem:) Ő vette el a szüzességem,és nagyon boldog vagyok,hogy neki adtam.

Várj még,rád fog találni az,aki méltó hozzád.

2021. ápr. 5. 19:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha fiú lennél, azt mondanám, ne várj. Nőként más a helyzet. Egy életre szóló szexuális traumát okozhat, ha nem megfelelő partnerrel veszíted el. Hidd el, szerelem csúcsán kell ezt megélned.

Ezt leszögezve, a valós problémára kéne koncentrálnod: miért nem volt még senki az életedben? Van egy nagyon fontos dolog, amit sok jó lelkű nő nem tesz: KELL petrezselymet árulni. Igen, tudatnod kell a fiúkkal, hogy kapható vagy, van értelme pedálozni érted.

2021. ápr. 5. 19:50
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Láttam már pár csajt, akik alkalmiban veszítették el. Képtelenek voltak később normális kapcsolatot kialakítani.
2021. ápr. 5. 19:56
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Várj... semmiről se késtél még le😉

37/F

2021. ápr. 5. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!