Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mostmár nagyon kezdem elveszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár nagyon kezdem elveszteni a türelmemet?

Figyelt kérdés

A 18. Kerületben van az étterem ahova az esküvőt szerveznénk, de vagy én vagyok ennyire béna vagy tényleg semmi információ nincs ezen az átkozott honlapon.

[link]

Egy telefonszám, hogy a szándékot valakinek elmondhassam. Az időpont, hogy egyáltalán szabad e. Hogy kiszervezhető az étterembe vagy sem. Egyáltalán semmilyen telefonszám nincs, hogy ilyen alap kérdéseket fel tudjak tenni. Nem akarok lutrira odamenni sehova, hogy aztán pont az a nap nem szabad vagy akármi.

2022. jún. 7. 13:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
73%

[link]

Nagyon szívesen!

2022. jún. 7. 14:01
 2/32 anonim ***** válasza:
86%

A lap alján ott van egy pdf tájékoztató mindenről.

Itt meg az elérhetőségek: [link]

2022. jún. 7. 14:01
 3/32 anonim ***** válasza:
94%
Hívd fel a polgármesteri hivatalt a központi számon és kérd az anyakönyvvezetőt. Ő meg tudja neked mondani, milyen időpontok szabadok.
2022. jún. 7. 14:02
 4/32 A kérdező kommentje:

Mint láthatjátok a linkem alapján ezt az oldalt már megtaláltam. A tájékoztatót elolvastam, te nem. Mivel egy nagy nulla a benne lévő információ.

Egyedül a 3-as válaszolónak ment a pipa.

2022. jún. 7. 14:08
 5/32 anonim ***** válasza:
94%
Pedig a pdfben minden benne van, de ha már értelmezni nem tudod, legalább a telefonszámot felhívhatod, amit szintén belinkeltünk neked - mert te nem találtad. Ráadásul még a stílusod is végtelenül "kedves". Sok sikert a házassághoz!
2022. jún. 7. 14:10
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Mit nem értesz azon, amit az 1-es és 2es írt? Belinkeltek mindent, telefonszámot is. Ne legyél már ennyire értelmetlen.
2022. jún. 7. 14:12
 7/32 A kérdező kommentje:

ÉN linkeltem be az oldalt. Minek kell nektek is?

A tájékoztatóban mi van? Le tudod írni? Mi használható benne?

A központi telefonszám műszaki hibát mond. Én az Anyakönyvezetővel akarok beszélni. Annak a hivatalos számát linkeljétek be nagyokosok.

2022. jún. 7. 14:18
 8/32 anonim ***** válasza:
80%

Értetlen szegényke, lepontozott, pedig a telefonszámokat linkeltem be neki. Komolyan elkeserítő, hogy mennyi ilyen ember van. Nem csodálkozom, hogy itt tartunk. Már alapból gáz, ha valaki nem képes kikeresni valamit a neten, de hogy még segítséggel sem megy ... na arra már nincsenek szavak.

2022. jún. 7. 14:20
 9/32 anonim ***** válasza:
87%
Még arra sem jön rá a kérdező, hogy nem ugyanazt linkeltük, amit ő... :D
 10/32 anonim ***** válasza:
87%
Állítsd már le magad! Itt többen segíteni akartak neked, amit meg is kaptál, te meg idegbeteg barom módjára viselkedsz! Neked nem esküvő kell, hanem Csernus!
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!