Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nagyon kezdem elveszteni a türelmemet?
A 18. Kerületben van az étterem ahova az esküvőt szerveznénk, de vagy én vagyok ennyire béna vagy tényleg semmi információ nincs ezen az átkozott honlapon.
Egy telefonszám, hogy a szándékot valakinek elmondhassam. Az időpont, hogy egyáltalán szabad e. Hogy kiszervezhető az étterembe vagy sem. Egyáltalán semmilyen telefonszám nincs, hogy ilyen alap kérdéseket fel tudjak tenni. Nem akarok lutrira odamenni sehova, hogy aztán pont az a nap nem szabad vagy akármi.
A lap alján ott van egy pdf tájékoztató mindenről.
Itt meg az elérhetőségek: [link]
Mint láthatjátok a linkem alapján ezt az oldalt már megtaláltam. A tájékoztatót elolvastam, te nem. Mivel egy nagy nulla a benne lévő információ.
Egyedül a 3-as válaszolónak ment a pipa.
ÉN linkeltem be az oldalt. Minek kell nektek is?
A tájékoztatóban mi van? Le tudod írni? Mi használható benne?
A központi telefonszám műszaki hibát mond. Én az Anyakönyvezetővel akarok beszélni. Annak a hivatalos számát linkeljétek be nagyokosok.
Értetlen szegényke, lepontozott, pedig a telefonszámokat linkeltem be neki. Komolyan elkeserítő, hogy mennyi ilyen ember van. Nem csodálkozom, hogy itt tartunk. Már alapból gáz, ha valaki nem képes kikeresni valamit a neten, de hogy még segítséggel sem megy ... na arra már nincsenek szavak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!