Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mostmár nagyon kezdem elveszte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmár nagyon kezdem elveszteni a türelmemet?

Figyelt kérdés

A 18. Kerületben van az étterem ahova az esküvőt szerveznénk, de vagy én vagyok ennyire béna vagy tényleg semmi információ nincs ezen az átkozott honlapon.

[link]

Egy telefonszám, hogy a szándékot valakinek elmondhassam. Az időpont, hogy egyáltalán szabad e. Hogy kiszervezhető az étterembe vagy sem. Egyáltalán semmilyen telefonszám nincs, hogy ilyen alap kérdéseket fel tudjak tenni. Nem akarok lutrira odamenni sehova, hogy aztán pont az a nap nem szabad vagy akármi.

2022. jún. 7. 13:56
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
61%
Remélem hamar elváltok😂
2022. jún. 7. 14:22
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
#11 Még egy esküvőt sem tud elintézni, a válásig el sem jutnak 😂
2022. jún. 7. 14:24
 13/32 A kérdező kommentje:

Ha én belinkelek egy ilyen oldalt

[link]

Akkor meséld már el miért nem ugyan az, mint amit ti küldtetek attól még, hogy nem az általános főoldal fül linkje van megnyitva?

Nekem te meg ne beszélj segítségről, amikor ugyan azt az oldalt küldik el nekemy egy szívesen megküldve.

2022. jún. 7. 14:27
 14/32 anonim ***** válasza:
86%

tegnap tűz volt a polgármesteri hivatalban, lehet, hogy azért nincs telefon.

egyébként meg be lehet menni személyesen is a Városház utcába, nem fogsz belehalni

2022. jún. 7. 14:27
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, én is olvastam, hogy kigyulladt az épület, valószínű ezért jelez a telefon műszaki hibát.

Próbáld holnap vagy holnapután újra a központi számot és kérd az anyakönyvvezetőt. Fogják kapcsolni vagy visszahívnak.

2022. jún. 7. 14:36
 16/32 anonim ***** válasza:
84%
Gyerekek.. és őt valaki elveszi, értitek?:D
2022. jún. 7. 14:37
 17/32 A kérdező kommentje:

A tegnapi tűzről tudok, gondoltam, hogy emiatt nem lehet elérni őket.

Sajnos nem rendelkezem minden szabadidőmmel. A polgármesteri hivatalba természetesen be kell menni.

A kedves #11 és #12 természetesen jelentve lett.

1. Nem a kérdésre válaszoltatok

2. Ez még annyira sem segítség, mint előtte a saját linkem 2x visszaküldve.

2022. jún. 7. 14:38
 18/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem ugyanazt linkelték amit te. Amit belinkeltek azon ott vannak a számok. Bocsi nem hívtam fel, de szívesen leegyeztetek neked egy időpontot. 15.000+ÁFA lesz :D
2022. jún. 7. 14:39
 19/32 anonim ***** válasza:
94%
Könyörgöm, ne borulj már ki... holnap is van nap. Majd eléred őket és tudsz beszélni az anyakönyvvezetővel. Azért nem kell idegből rögtön feljelenteni mindenkit itt... atyaég. És még sehol se tartasz a szervezéssel. Hidd el lesznek ennél sokkal rázósabb részek is. Nyugi. Lesz időpont.
2022. jún. 7. 14:40
 20/32 A kérdező kommentje:

#3-at ki pontozta le? Csak, mert nem én.

#18 nézz már szét a honlapon. bp18.hu Ugyan az!

Ha felmegyek rá a főoldalt hozza be elsőnek. Ezen az oldalon már rég túlvagyok. A házasság fülben nincs semmi használható infó nekem. És akkor még én vagyok az értetlen.

2022. jún. 7. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!