Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztenéd a szűzességed egy támogatói kapcsolatban ha a támogató milliós összeget ajánl?
Figyelt kérdés
20N2021. júl. 6. 00:07
3/25 anonim válasza:
20 évesen régen nem voltam szűz. Támogatói kapcsolatba nem mennék bele soha, de ha van ilyen vastag bőr az arcodon, akkor a szüzességed sem akkora érték, hogy ne legyen eladó.
5/25 anonim válasza:
Úgy néz ki lemaradtam, ez "támogatói kapcsolat" új neve a prostitúciónak?
6/25 anonim válasza:
Ezen elgondolkodtam. Ha csak sima, normál vaníliaszexről van szó, tehát a szüzesség számít, mint a Gésa emlékirataiban a mizuage, akkor igen. Ha ugrálni kell pózból pózba, meg szájba venni, akkor inkább tévézek.
7/25 anonim válasza:
Ki az a marha, aki milliókat ad egy szűz pináért?
8/25 anonim válasza:
Gondolom, egy olyan ember, aki szüzességet vásárol, hááát, nem pont az a fajta, aki odafigyelne arra, hogy biztos nekem is jó legyen, aki nem a legextrémebb dolgokkal kezd, és aki felfogja, hogy bennem maradandó traumát okozhat, ha ő csak a saját élvezetére koncentrál, oda sem figyelve arra, ha nekem valami rosszul esik, kellemetlen, vagy fáj. Szóval nem.
9/25 anonim válasza:
Nem. Elobb lennek atmenetileg szexmunkas szuzesseg utan, normalis kliensekkel aprankent, nem pedig egy betegesen kejenc birtoklasi maniassal milliokert. Amugy nem szokas adni, az ilyen emberek nem olyan nagyvonaluak, annal nagyobb esellyel a kiszolgaltatottsagot elveznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!