Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztenéd a szűzességed egy támogatói kapcsolatban ha a támogató milliós összeget ajánl?
Figyelt kérdés
20N2021. júl. 6. 00:07
11/25 anonim válasza:
Igen.
Manapság senki nem becsüli,korátsem akkora értéke van,mint korábban,hogy vársz az igazira.Sok pasinak csak teher,és ki is röhögnek érte.Akkor legalább pénz legyen belőle. 22/N
12/25 anonim válasza:
Milliós összeget? Milliókért én is szűz vagyok. De pénzért nem szexelek:)
14/25 anonim válasza:
Egy bomba milf es még fizetne is érte?
Hat hogy a fenébe ne.
15/25 anonim válasza:
Realista vagyok, igen.
Miért, jobb 2 sörért egy buliban, egy idegennel?
16/25 1Léna válasza:
NEM
Egybeolvasztani a legbelsőmet, odaajándékozni magamat valakinek a pénzéért? NEM
Egy társ, aki velem lesz, jóban rosszban az élet viharaiban annak érdemesebb ezt a kincset ajándékozni.
18/25 anonim válasza:
Nem keresnék (nem keresek azóta sem) támogatói kapcsolatot, pláne nem szüzen. De ha már keresnék, akkor okés lenne, ha fizet a szexért. Erről szól a támogatói kapcsolat, nem?
19/25 anonim válasza:
Nyilván, ha nem fizet, akkor az nem támogat, max kihasznál, ha nem kölcsönös a vonzalom.
20/25 anonim válasza:
16.
A párom 2 barátnője szüzességét is elvette, de semmilyen kincsről nem hadovált nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!