Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexmentes támogatói kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmentes támogatói kapcsolat mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bizonyos oldalakon lehet támogatói kapcsolatot találni, ezzel nem mondok újat. A helyzetem az, hogy nem tudom mennyit ajánljak a hölgynek. Véleményem szerint 100-300 ezer forint per hónap, de mivel nem volt még ilyenem esélyem nincs belőni. Nem akarok túl sokat se fizetni. Ha intervallumot mondok 100% hogy a felsőt céloznák meg legalább. Kereslet-kínálattal nem vagyok tisztában.

28F

2021. jún. 10. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs szex, miért fizetsz egyáltalán?
2021. jún. 10. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szexmentes? Az meg miért?

Szexmentesért az a 300e szerintem sok lenne.

Csak társaságot szeretnél akkor fizetni magadnak?

2021. jún. 10. 14:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit kérsz pontosan cserébe ebben a kapcsolatban?
2021. jún. 10. 14:30
 4/15 A kérdező kommentje:

Van párom, ezért szexet nem akarok mással. Szex nélkül meg nem tudsz "partnert" találni aki eljönne nyaralni veled olyan helyekre amelyekre párod nem szeretne, stb. Társaságát élvezni, őszintén én se tudom hogy lehetne megnevezni.

Eljönne inni haverjaimmal mint kísérőm.

Nehéz megfogalmazni, de remélem érthető nagy vonalakban. A nők amint megtudják hogy van párom, egyből eltűnnek a ködben. Szédíteni se akarok senkit. Ez a legegyszerűbb módja.

300 szerintem is sok, de én nekem nincs ilyenben tapasztalatom. Az is lehet, hogy havi 20, én vakon vagyok. :)

2021. jún. 10. 14:40
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
Minek kell neked a haverokkal piáláshoz egy random idegen nő? Akinek ráadásul fizetsz is? Ezeket a pároddal miért nem tudod csinálni? Egyáltalán a barátnőd eltűrné szerinted, hogy a pénzed egy másik nőbe öld bele? Wtf
2021. jún. 10. 14:42
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél egy kutyát, az olcsóbb, na meg hűségesebb is. De komolyan !
2021. jún. 10. 14:43
 7/15 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj, hogy a csajod zárkózott, emberkerülő? Passzold le nekem, én értékelni fogom.:)
2021. jún. 10. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudom,nem erre vonatkozik a kérdésed,de számomra ez borzasztó furcsa mindkettőtök részéről. A barátnőd csak úgy tudomásul venné,hogy Te egy fizetett nővel programozol? És Te jól éreznéd magad egy tdljesen idegen nővel aki órabérben társalog,vagy mosolyog a barátaidra? Utazáshoz,kiránduláshoz találhatsz társat.Barátokhoz meg minek nő? Olyan,akihez semmi közöd...
2021. jún. 10. 15:22
 9/15 A kérdező kommentje:

#8 Nekem az lenne a furcsa, ha egy olyan nővel utazgatnék akivel jóban vagyok. De ha fizetsz valakinek, akkor mindenki tudja hogy nem kell többre gondolni. Kell más női társaság is, de nem akarok én lelki kapcsolatot kiépíteni párom mellett. Arra időm sincs. Csak fizetni, hogy legyen társaság és kész.

Mindenki más, nekem ez természetesebb.

2021. jún. 10. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
És egyébként a párkapcsolatodban minden rendben ugye? :)
2021. jún. 10. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!