Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. mennyi szexmentes időszak után gondolkoznátok el erőteljesen azon, hogy valami gebasz van a kapcsolatotokban?
Ha van valami betegség vagy szülés akkor 3-4 hónap is okés, ha nincs akkor már 1 hónap után felerülne 2 után meg már tuti lenne.
Persze ha én sem teszek érte semmit akkor már mindegy a kapcsolatnak.
Szóval ez abban az esetben van ha én próbálkozom de a másik fél utasít el, ráz le...
29F
Nem gondolkodtam. Fogtam magam és elmentem qrvázni.
Volt, hogy másfél-két hónapig nem nyúltunk egymáshoz, majd következett egy "jó csak legyünk túl rajta" jellegű gyors szex. Fél évig bírtam így (ez kb 3 vagy 4 dugást jelentett). Utána már a guruló krumplira is rágerjedtem. Nem akartam elhagyni, mert mégiscsak a nejem, gyerekeim anyja és nem találnék jobb feleségnek/anyának való csajt. Próbáltam vele megbeszélni a dolgot, de nem hatott. Nem Őt akartam kínozni, megbántani ezzel, így titokban elmentem és dugtam egy jót. Semmi perverzióm nincs. Nagy étvágyúnak sem mondanám magam (beérem heti 3-4 szexxel).
Jót tett a dolog. Energiát kaptam. Pozitív visszajelzést, hogy nem vagyok rossz az ágyban, és nem vagyok rossz pasi sem. Akkora önbizalom-sokk ért, amit észrevett. Először lehúzni próbált, de nem jött össze. Bókolni kezdtem neki, flörtölni .... feltűnt neki, hogy nem tud letörni .... hát "felült a vonatra". Visszahoztam a szexuális étvágyát. Kezdetben naponta ... de 2 év alatt visszaállt az a normál ritmus ami nekem megfelel. Heti 3-4-5.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!