Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Rosszul csinálok valamit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul csinálok valamit, vagy tényleg ilyen bonyolult megszervezni egy esküvőt?

Figyelt kérdés

Én magam szervezem, de rengeteg ideig tart. Pl a meghívókkal hetekig küszködtem, hogy hogy nézzen ki, mi legyen a szövege, ki fogja kinyomtatni.

Úgy vettem észre, hogy egy csomó dolgot különböző helyről kell beszerezni. Pl díszeket, vagy kiválasztottam a virágcsokrot, de olyan szalagot amit én szeretnék, csak a netről tudtam megrendelni, üzletben nem kapható.

Úgy érzem csak kapkodok össze vissza, azt hittem sokkal egyszerűbb lesz.

Más hogy csinálta? Adjatok tippeket :(

2022. ápr. 30. 16:13
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Edricus visszatért másik fiókkal.

Elég gyenge a felfogásod, ha még mindig nem fogtad fel, mi a szitu.

2022. máj. 5. 13:43
 32/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem ő vagyok de nem baj...🤦🏽‍♂️ Mindegy hagyjuk.
2022. máj. 5. 16:57
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

28. azért a szervezés nálam nem abból áll, hogy napi szinten csak ezzel foglalkozom.

Kértünk időpontot a szertartásra. Akkor lefoglaltam mindent (étterem, fotós, videós, csokor, smink, fodrász, cukrászda, vőfély, zenész). Ezzel kb 2 hét alatt megvoltam :D (És mindegyik 1-1 telefonhívás, és pár találkozó))

Aztán kb. 3 hónapig nem is foglalkoztam vele. Ezután minden hónapban vettem valamit. Egyik hónapban a díszítés eszközeit, aztán ékszerek , kaja dobozok, köszönő ajándékok.

Fel kell osztani, úgy egyszerűbb. És akkor nem görcsöl rá az ember.

2022. máj. 5. 18:50
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Ó. és mégvalami. 1 hónap kb még vissza van és mindennel megvagyunk. (33-as voltam)
2022. máj. 5. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!