Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Angliában kötök házasságot, fel tudom venni a vezetéknevét? úgy tudom magyar a konzulátusra mindenképpen el kell mennem és elég bonyolult folyamat. Ha hazamegyek és otthon személyesen akarom intézni akkor okmányiroda?
Figyelt kérdés
(a férjem román én magyar állampolgár vagyok)2014. jan. 18. 15:31
1/2 anonim válasza:
Szia. Hat azt nem tudom, hogy angliaban hogy meg a kulfoldiek hazassaga, de miert nem mentek haza? nekunk majusban less az eskuvonk otthon es cask 2 hetre megyunk haza. A megszervezese sem volt nagyon bonyolult, bar meg nincs meg 100% ig minden. + ide angliaba, hogyan jonnek ki a rokonok? Mindent meg lehet interneten es telefonon szervezni. Nekunk meg templomi is less.
2/2 anonim válasza:
Az angol törvényeket nem ismerem. A magyar szerint viszont koteles vagy honositani a házasságkötést, ott pedig nyilatkoznia kell a férjezett nevedrol. Ezt a konzulátuson is lehet. Tehat fel veheted a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!