Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha Angliában kötök házasságot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha Angliában kötök házasságot, fel tudom venni a vezetéknevét? úgy tudom magyar a konzulátusra mindenképpen el kell mennem és elég bonyolult folyamat. Ha hazamegyek és otthon személyesen akarom intézni akkor okmányiroda?

Figyelt kérdés
(a férjem román én magyar állampolgár vagyok)

2014. jan. 18. 15:31
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Hat azt nem tudom, hogy angliaban hogy meg a kulfoldiek hazassaga, de miert nem mentek haza? nekunk majusban less az eskuvonk otthon es cask 2 hetre megyunk haza. A megszervezese sem volt nagyon bonyolult, bar meg nincs meg 100% ig minden. + ide angliaba, hogyan jonnek ki a rokonok? Mindent meg lehet interneten es telefonon szervezni. Nekunk meg templomi is less.
2014. febr. 17. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Az angol törvényeket nem ismerem. A magyar szerint viszont koteles vagy honositani a házasságkötést, ott pedig nyilatkoznia kell a férjezett nevedrol. Ezt a konzulátuson is lehet. Tehat fel veheted a nevét.
2014. febr. 23. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!