Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul csinálok valamit, vagy tényleg ilyen bonyolult megszervezni egy esküvőt?
Én magam szervezem, de rengeteg ideig tart. Pl a meghívókkal hetekig küszködtem, hogy hogy nézzen ki, mi legyen a szövege, ki fogja kinyomtatni.
Úgy vettem észre, hogy egy csomó dolgot különböző helyről kell beszerezni. Pl díszeket, vagy kiválasztottam a virágcsokrot, de olyan szalagot amit én szeretnék, csak a netről tudtam megrendelni, üzletben nem kapható.
Úgy érzem csak kapkodok össze vissza, azt hittem sokkal egyszerűbb lesz.
Más hogy csinálta? Adjatok tippeket :(
1
Ne magadból, meg anyádékból indulj ki.
2.
Meg még a világszerte több ezer másik válásból, szar házasságokból, amit keresni sem kell, mert szinte azonnal beleütközöl.
A személyeskedés pedig nagyon primitív vitakultúra. A dacból lepontozás szintén.
Vitakultúra? :) Én nem vitatkozom megkeseredett, savanyú és élettelen emberekkel. Azért lettél lepontozva, mert primitív és haszontalan a válaszod.
Kérdező, az esküvő szervezést is meg kell szervezni. Én is magamnak csináltam, az első és a legfontosabb, hogy készíts el listát a nagyobb és kisebb (egészen kicsi!) lépésekkel. Legyen elképzelésed miből milyet szeretnél, és kell legalább egy barátnő, aki már házas és tud segíteni :) Sok sikert és sok boldogsàgot!
4.
Nem, de azért reagáltál. Kicsit - nagyon - ellentmondásos.
6.
Ugye...? A dolog népszerűsége azért nem csökken, "mert megszokás" és a többség bármiféle öntudat nélkül majmolja a többieket és ezt pár iparág szemérmetlenül ki is használja. A "legjobbak" a vőfélyek, akik tényleg nem csinálnak semmit, csak vannak, prosztó verseket kántálni meg ízléstelen csasztuskákat elsütögetni. Régen is volt persze, de akkor nem járt érte pénz ('60-as évek előtt), maximum egy megvendégelés ez a nagy különbség a régi és a mai vőfélyek között. Amikor elkezdtek erre tudatosan rámenni (és a többi esküvői iparágra is ez vonatkozik) és pénzt kunyerálni, onnantól lett az egész eseményből egy bazári pucc.
Igazán nem értem, hogy aki nem tud érdemben válaszolni, az miért ír. Én például nem szeretem a rágcsálókat, mégsem megyek az "Állatok" kategóriába beszólogatni a hörikkel kapcsolatos kérdésekhez, hogy fúj, miért tartasz hörcsögöt.
Őszintén érdekelne, hogy egyáltalán tényleg, minek ír ide, aki feleslegesnek tartja az esküvőt? Komolyan, fejtsétek már ki 8 kerek mondatban, hogy mi a célotok ezekkel a kommentekkel. A kérdés nem arról szól, hogy fejtsd ki a véleményed az esküvőről...
13 év után biztos vagyok a dolgomban, mégis, ha később válásra kerülne sor, az esküvő akkor is szép emlék marad, hiszem a családdal, barátokkal együtt összegyűlve volt egy nagyon szép napunk. Tehát akármi lesz a házasság kimenetele, nem sajnálom az esküvőre a pénzt, nekünk ígyis úgyis megéri ;)
A 4-es válaszolónak szívből köszönöm a segítséget!
8.
És megéri milliókat elverni egyetlen délutánra? Ez már nagyon pazarló, az állítólag "fenntarthatóságra törekvő" társadalomban. Ráadásul 10-20 év múlva az ott részt vett emberek többsége halott lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!