Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeházasodnál egy pánikbeteggel?
ha tudnád, hogy manapság hány ember pánikbeteg. együtt lehet vele élni, vannak fokozatai. ha nem egy erősebb gázabb fokozat, akkor lehet.
ha te vagy a pánikbeteg, akkor tipikus önsajnáltató fajta lehetsz, tudom rá fogsz kérdezni (ha magadról írtad ki), hogy egy mondatból ezt hogy állapítottam meg, de most nekem még nagyon korán van ,h ezt elmagyarázzam:)
ha magadról írtad ki, akkor ne a negatív részedet emeld ki, hanem a pozitívat, amit te elfogadsz magadban, azt tudják mások is elfogadni körülötted.
semmivel nem tudnának rákényszeríteni.
senki sem hibátlan, de nem szeretnék egy szorongó, otthonülő emberrel élni.
ismertem pánikbeteget...
Nem amíg találok olyat, aki nem beteg. Persze lehet, okos ember, de csak gazdag pár mellé való, ha éppen pánikol és munkaképtelen, akkor az élet még nem állhat meg.
A gyerek is hajlamos lesz rá, nagyon nyugodt körülmények kellenek annak, is különben kitörhet rajta a betegség.
Apu alkoholista volt, több gond volt vele, mint ami hasznot hozott az egész léte.
Beteg férfi nekem nem kell.
Értékes ember? Az lehet, nem is azzal van a gond, hanem hogy tök labilisak lelkileg! Csak nagyon erős, stabil emberek vállalják be, és aki tisztában van vele, hogy ez mivel jár együtt!
Én nem vállalnám! Nagyon nehéz dolog egy ilyen emberrel együtt élni. Van ilyen a környezetemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!